Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Senior Data Engineer

STOCKHOLM

Hos oss får du jobba med företag och organisationer som har förstått vikten av data, tillsammans med kunniga och trevliga kollegor. Ansök redan idag!

Dela jobbet

Hos oss får du arbeta med kollegor och verksamheter som precis som du förstått styrkan i data. Tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för bättre beslutsfattande och effektivare organisationer. Vi har en stor efterfråga på vår kompetens och söker nu fler kollegor för att möta morgondagens behov. Vill du arbeta med det senaste inom BI? Sök idag och bli vår kollega!

Om rollen
Som Data Engineer och konsult hos Knowit får du möjlighet att verka inom hela Data och Analytics-kedjan, från strategi, utveckling, databearbetning och analys, till visualisering. Du får arbeta med tekniska lösningar som ligger i framkant som hjälper våra kunder till ökade insikter och datadrivna beslut. Som konsult får du erfarenhet och kunskap av flera olika branscher och verksamheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta design, utveckling och underhåll av automatiserade arbetsflöden och pipelines för att hämta, organisera och transformera data från olika källor. I tvärfunktionella team skapar du förutsättningar för dataanalytiker och maskininlärningsingenjörer att bygga stabila analyslösningar genom att se till att data finns på rätt plats, i rätt format och i rätt tid.


Om dig
Du vill arbeta med tekniken och trivs samtidigt med att kommunicera affärsmöjligheter som ny teknik medför. Du trivs med många kontaktytor och samarbetar gärna med personer från både verksamhet och IT. Som person är du ansvarstagande och uppskattar därför självledarskap. Om du inte varit konsult tidigare, är du nyfiken på att testa denna breda roll. Eftersom våra kunder är både nationella och internationella behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har minst 5 års relevant erfarenhet och goda kunskaper om:

  • Data pipelines - exempelvis Azure Data factory, DBT, AWS Data pipeline, Microsoft SSIS, SAS DI Studio
  • BI ramverk och arkitektur
  • Kodning inom exempelvis Python och SQL
  • Datalager och datamodellering
  • Databashantering
  • Agila metoder


Vi erbjuder

… ett team om 45 Data och Analytics-specialister som ser sin arbetsplats som prestigelös, rolig och inspirerande. Hos oss får du en varierande och trygg arbetsmiljö där din kompetensutveckling värdesätts. Vi har kontinuerliga föreläsningar och seminarier där vi delar med oss av vår erfarenhet och vi har en stark gemenskap i form av kontinuerliga träffar för teambuilding, AW, konferensresor och liknande.


Ansök redan idag!
Kontakta Jesper Senke, ansvarig rekryterare, om du vill veta mer om Knowit och rollen vi kan erbjuda dig. Rekryteringen sker löpande.

Liknande jobb