Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Business Intelligence-konsult

LINKÖPING

💼🚀 Gör skillnad i BI-världen med Knowit! Flexibelt arbete, teamspirit och spännande projekt i Linköping. Bli en del av oss! #weareknowit

Dela jobbet

Hos Knowit uppmuntrar vi balans i livet

Du väljer var och när du jobbar, men våra välkomnande team och moderna kontor i centrala Linköping kommer säkert locka dig att spendera tid med oss.

Om rollen 

Vi söker en business intelligence-konsult som vill hjälpa kunder att utveckla effektiva BI-lösningar. Dina uppdrag varierar från att extrahera data, modellera, till att skapa visuellt tilltalande rapporter. Hos oss kan du fokusera på de områden som inspirerar dig mest.

Vem är du? 

Vi värderar teknisk kompetens och stark samarbetsförmåga. Ett intresse för att förbättra och digitalisera affärsprocesser är viktigt för oss och våra kunder.

För denna roll behöver du god förståelse för datamodellering, vara bekväm med SQL och programmering. Praktisk erfarenhet av BI-lösningar är nödvändigt.

Vi arbetar huvudsakligen med Microsofts data- och analysverktyg men välkomnar även erfarenheter inom andra teknologier, inklusive open source-lösningar.

Erfarenhet av stora molnplattformar som Azure, AWS eller Google Cloud Platform är fördelaktigt. Kunskap i att hantera stora datamängder, exempelvis med Spark, är ett plus.

Du behöver behärska svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Vårt erbjudande 

Vi erbjuder ett brett spektrum av uppdrag, där du kan välja projekt som matchar dina färdigheter och hjälper dig att utvecklas vidare. Vår gemenskap är stark och vi delar gärna våra erfarenheter och kunskaper i teamarbete. Vi strävar efter att stärka teamkänslan och söker dig som är nyfiken och delaktig.

Kompetensutveckling är nyckeln till framgång. Vi erbjuder individuella och gruppbaserade projekt, kvällskurser, kompetensutbyten och deltagande i interna samt externa konferenser, både som åhörare och talare.

Om oss 

Som en del av Knowit i Linköping kommer du att arbeta nära kollegor inom BI, mjukvarurobotik och systemutveckling, samt möta experter inom cybersäkerhet, management, inbyggda system, webbutveckling och UX. Vi är ca 150 medarbetare i Linköping och över 4 000 kollegor i Norden.

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök idag och bli en del av vår framtid!

Liknande jobb