Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Data Engineer

LINKÖPING

Data Engineer i Linköping? Få frihet att välja var/när du jobbar. Skapa automatiserade flöden med Python, SQL & mer. Bli del av Knowit's stora nätverk & väx med oss. 🚀🔧 #weareknowit

Dela jobbet

Hos oss får du stor frihet att bestämma både var och när du vill arbeta…

...men eftersom vi är ett välkomnande gäng, med fina lokaler i centrala Linköping, tror vi att du kommer vilja vara hos oss en hel del.

Om rollen

Vi söker en data engineer vars huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att skapa automatiserade arbetsflöden och pipelines för att hämta, organisera och transformera data från olika källor. Som konsult inom data engineering skapar du förutsättningar för dataanalytiker och maskininlärningsingenjörer att bygga stabila analyslösningar genom att se till att data finns på rätt plats, i rätt format och i rätt tid.

Vem är du?

Vi värdesätter både tekniskt kunnande och god samarbetsförmåga. Ett intresse för att effektivisera och digitalisera verksamheter är något både vi och våra kunder uppskattar.  

Kunskaper om Python, SQL, ETL/ELT-verktyg samt traditionella och moderna lagringslösningar ser vi som en bra grund för att lyckas i rollen. Ytterligare kunskaper inom molnplattformar, Spark, C# och CI/CD tillför också mycket. Har du genom tidigare erfarenheter förståelse för de krav som lösningar inom datavisualisering och maskininlärning ställer på data är det också en stor fördel.

Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav.

Vårt erbjudande

Vi har många olika uppdrag hos våra kunder, vilket ger dig möjligheter att välja vad du vill arbeta med inom ditt kompetensområde men även att utveckla nya färdigheter. Redan idag har vi en god sammanhållning och hjälper varandra, något som är extra tydligt i våra teamleveranser. Vi vill fortsätta att utveckla teamkänslan och söker dig som är nyfiken och gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Kompetensutveckling är viktigt för att vi ska kunna konkurrera på marknaden. Vi gör detta på många sätt: genom enskilda eller gemensamma projekt när vi är mellan uppdrag, genom kvällskurser och kompetensutbyten mellan olika enheter, eller genom interna och externa konferenser som deltagare eller föreläsare.  

Om oss

Du blir en del av Knowit i Linköping där dina närmsta kollegor jobbar med business intelligence, robotic process automation och systemutveckling, men du kommer även ha kollegor inom cybersäkerhet, management, embedded-system, webbutveckling och UX.

Vi är tillsammans cirka 150 konsulter i Linköping och gillar du att knyta nya kontakter har du över 4 000 kollegor utspridda i Sverige och grannländerna att utbyta erfarenheter med. För oss är det viktigt att ha kul och känna sig trygg med sina kollegor och vi anordnar därför många sociala aktiviteter.

Tycker du att jobbet verkar intressant? 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb