Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

DATA & ANALYTICS

Data Engineer som är datadriven och strukturerad

GÖTEBORG

Har du, precis som oss, ett genuint intresse och förståelse för hur man arbetar datadrivet i rollen Data Engineer? Då är vi troligtvis en perfekt match!

Dela jobbet

"Jag sökte mig till rollen som Data Engineer för att på ett varierat sätt få möjlighet att arbeta med data. Dels genom att djupdyka tekniskt vid implementation av pipelines och lagring, diskutera hypoteser och utföra analys men också stötta kunder i att se på sin data som en tillgång istället för en biprodukt".

— Mikaela Giegold, Data Engineer, Knowit Solutions CoCreate


Din arbetsdag hos oss

Du kommer arbeta med allt ifrån den lilla kunden som precis upptäckt möjligheterna med datadrivet, till den stora kunden som kommit en bit på vägen och behöver specialistkompetens. Hos oss finns spännande uppdrag inom branscher såsom medtech, automotive, fintech och offentlig sektor. Du har således stor möjlighet att påverka din vardag och hur du vill arbeta tillsammans med dina kollegor.

  Du och dina framtida kollegor arbetar ofta med tekniker som:

  • Kodning — Python, SQL
  • Cloudtjänster — Azure, AWS & Google Cloud
  • ETL-pipelinesDatabricks, Dagster, DBT, Docker, Kubernetes
  • DatastorageData Lakes, Snowflake
  • DevOps — CI/CD, Infrastructure as Code.
  • Intresse för analysViss analys genom Notebooks (trots att du mest sysslar med att strukturera data).

   

  Arbetsplats och kollegor

  Vi erbjuder dig en flexibel arbetsdag med målet att skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Oavsett om du sitter in-house eller ute hos kund så är vi alla ett team. Vi har flera kollegor som arbetat i över 10, 20 år hos oss, det om något är ett tecken på att vi trivs tillsammans. 

  Hos oss sätter vi ribban högt för medarbetartrivsel och gemenskap och värdesätter att ha kul tillsammans, både på och utanför jobbet. Här erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Precis som det ska vara!

  165-knowit_video_people.gif

  På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet och engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Hos oss lär vi oss av varandra och inom vårt datadrivna område har vi regelbundna forum för kompetensutveckling tillsammans inom Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

  Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team.

  Ilustration rekrytering.png

  Garanterad kompetensutveckling från dag 1

  För att du ska kunna utvecklas inom de teknologier och soft skills som du vill, har vi medarbetare tagit fram ett individanpassat program för kompetensutveckling som vi kallar Guide & Grow. Det här programmet har fokus på att vi som medarbetare och bolag utvecklas i linje med våra kunders framtida behov. Genom detta får vi en tätare kundrelation samtidigt som vi lär oss upcoming teknik. Guide & Grow rullar kontinuerligt under hela året för att säkerställa att du alltid rör dig framåt i din yrkesroll.

  GG_logotype_horizontal_green_small.png


  Innan du söker jobbet

  • Eftersom våra kunder är både internationella och nationella så behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser att du har arbetat som konsult eller är nyfiken på att testa denna roliga och breda roll.
  • Vi ser att du har jobbat som Data Engineer under några år.

  Skicka in ditt CV eller LinkedIn-profil redan idag, vi rekryterar löpande. Har du några frågor kan du kontakta: kalle.noren@knowit.se eller 0761-389606

  Liknande jobb