Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Javautvecklare till produkt och konsulttjänster

KARLSTAD

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Dela jobbet

Knowits vision är att skapa ett mer hållbart och mänskligt samhälle. Vill du vara med oss på den resan? Ett av våra team i Karlstad hjälper våra kunder med ECM, Enterprise Content Management. Det handlar om att få ordning på digitala arkiv och göra det enklare att hitta dokument, följa processer och regelverk.

Som konsult i vårt Infotech-team, utvecklar, levererar och förvaltar du systemlösningar som till största delen baseras på produkter & plattformar inom områdena dokumenthantering, ärendehantering och digitala arkiv.

Vi söker dig som vill ta en spännande roll i ett mycket erfaret team som tillsammans ansvarar för att tillgodose kunders behov, önskemål och krav i både utvecklings- och integrationsprojekt samt i våra förvaltningsuppdrag. Du får gärna ha ambitionen att på sikt ta ett utökat ansvar som produktspecialist och/eller arkitekt.

Du har minst 3 års erfarenhet som utvecklare och letar efter ett långsiktigt uppdrag med fina möjligheter att utvecklas kompetensmässigt på många plan.  

Svenska är ett krav.

Det här gör du på jobbet:

  • Systemutveckling i Java för projekt och förvaltningsuppdrag samt vidareutveckling och underhåll av vår produkt Klara
  • Andra nyttiga kompetenser i dessa uppdrag: Angular, Docker, Kubernetes, Linux, MySQL/MariaDB, MS SQL Server, Jenkins 
  • Stöttar systemtekniker och förvaltningsledare med felsökning, kodrättning samt integrationsarbete
  • Diskuterar krav och lösningar med kunderna
  • Levererar tillsammans med ditt team kundnöjdhet och innovation
  • Sprider och delar kunskap i och mellan teamen
  • Har kul

På Knowit vill vi inte bara att du ska utvecklas inom ditt kompetensområde, utan också som människa. Du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation och ta initiativ till hur bolaget kan utvecklas och hur vi kan stötta våra kunder i deras utveckling. Vi drivs av en stark entreprenörsanda, som vi gärna ser att du vill vara med och utveckla framåt.

Vi är ett schysst bolag. Relationer är viktiga för oss och därför vill vi jobba tätt tillsammans i teamen och med våra kunder. Vi har kollektivavtal, förmånspaket och vi strävar efter att vara en sund och frisk arbetsplats. Du får givetvis massor av härliga och kompetenta kollegor och ett stort nätverk att samarbeta med.

 

Har du frågor om tjänsten?
Hör gärna av dig till: Linda Frostvik (teamchef) på 072-5343213, linda.frostvik@knowit.se

Liknande jobb