Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Erfaren Systemarkitekt

KARLSTAD

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Dela jobbet

Vi behöver bli fler som kan ta lead på en teknisk nivå, vill du ta lead i nya uppdrag, förbättra/vidareutveckla befintliga uppdrag, kan du komma in med nya perspektiv, ge råd, föreslå teknikval, både vara visionär och ta ansvar?

Kan du vara en förebild och mentor i våra team? 

Kan du stötta och skapa trygghet i våra team för att säkra en hållbar arbetsmiljö?

Vågar du prova ny tekniker och anta utmaningar, navigera och utforska framtidens digitala landskap? 

Kan du ta kunden i handen och med ditt sätt att bygga förtroende och bana väg för nya partnerskap?

Då är det dig vi letar efter! Knowit Karlstad växer och vi söker dig som idag arbetar i en arkitektroll eller har ambitionen att axla en sådan roll. Du kommer arbeta nära kunder och ditt team och ha likasinnade kollegor att bolla lösningar med. För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd mot kunder samtidigt som du är ödmjuk mot dina kollegor.

Du kommer att vara en nyckelspelare för att se till att våra projekt leder till hög kundnöjdhet genom väl designade lösningar.

Det som förenar oss är att vi har ett genuint intresse för teknik och viljan att bli bättre tillsammans. Vi har en prestigelös kultur där det är okej att göra fel och där vi lär oss av våra misstag tillsammans med våra kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Designa och utveckla skräddarsydda lösningar för våra kunder
  • Delta i dialogen med kunderna kring krav och lösningsförslag
  • Tillsammans med ditt team leverera kundnöjdhet och innovation
  • Sprida och dela kunskap i och mellan teamen
  • Omvärldsbevakning

Om Knowit

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright, 2019) och vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

Vårt erbjudande till dig

För oss är trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, kollektivavtal, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning, vi uppmuntrar kompetensutveckling och ser det som en naturlig del av arbetet. Vi älskar att ha roligt under arbetstid där vi tillsammans skapar en god stämning och gemenskap. Även utanför arbetstid värdesätter vi roliga aktiviteter såsom AW och events!Har du frågor om tjänsten?
Hör gärna av dig till: Linda Frostvik (teamchef) på 072-5343213, linda.frostvik@knowit.se

Liknande jobb