Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Backend-utvecklare som vill jobba med teknik i framkant

ÖSTERSUND

Är du precis som oss, superintresserad av att arbeta med teknik i framkant? Hos oss jobbar i princip alla med software development, från utvecklare till vd!

Dela jobbet

Vi har många spännande kunder och uppdrag inom branscher såsom medtech, automotive, fintech och offentlig sektor. Med en bred palett av tekniker och kompetenser sätter vi stort värde i att vara nyfikna och engagerade. Du har stor möjlighet att påverka din vardag och hur du vill arbeta tillsammans med dina kollegor.

Du och dina framtida kollegor arbetar ofta med tekniker som:

  • Kodning — C# .NET, Java eller JavaScript/TypeScript (Node.js)
  • Cloudtjänster — ex. App Services, Micro Services med Azure, AWS, Google Cloud
  • API:er & containers — API:er såklart, Docker, Kubernetes
  • Databaser — arbete med databaser som har olika paradigm
  • DevOps — DevOps pipelines, backend infrastructure och Infrastructure as Code.
  • Intresse för frontend— Viss frontend ex. Vue, React eller Angular (trots att du mest sysslar med backend).


Arbetsplats och kollegor 💛

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsdag med målet att skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Oavsett om du sitter in-house eller ute hos kund så är vi alla ett team. Vi har flera kollegor som arbetat i över 10, 20 år hos oss, det om något är ett tecken på att vi trivs tillsammans. 

Hos oss sätter vi ribban högt för medarbetartrivsel och gemenskap och värdesätter att ha kul tillsammans, både på och utanför jobbet. Här erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Precis som det ska vara!

  

På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet och engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team.  

Ilustration rekrytering.png

Garanterad kompetensutveckling från dag 1

För att du ska kunna utvecklas inom de teknologier och soft skills som du vill, har vi medarbetare tagit fram ett individanpassat program för kompetensutveckling som vi kallar Guide & Grow. Det här programmet har fokus på att vi som medarbetare och bolag utvecklas i linje med våra kunders framtida behov. Genom detta får vi en tätare kundrelation samtidigt som vi lär oss upcoming teknik. Guide & Grow rullar kontinuerligt under hela året för att säkerställa att du alltid rör dig framåt i din yrkesroll.

GG_logotype_horizontal_green_small.png


Innan du söker jobbet

  • Eftersom våra kunder är både internationella och nationella så behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser att du har arbetat som konsult eller är nyfiken på att testa denna roliga och breda roll.
  • Såklart vill du även jobba med teknik i framkant.

Skicka in ditt CV eller LinkedIn-profil redan idag, vi rekryterar löpande. Har du några frågor kan du kontakta: kalle.noren@knowit.se eller 0761-389606

Liknande jobb