Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Testare till Knowit Connectivity

GÖTEBORG

Dela jobbet

Knowit Connectivity har idag en betydande position på marknaden inom mjukvaruutveckling och har nu ambitionen att växa inom kompetensområdet testning. Vår ambition för vår verksamhet är att vi ska kunna ta ett större helhetsansvar inom olika projekt för att kunna täcka våra kunders behov och mål. Idag satsar vi inom Knowit Connectivity på att bygga upp ett mer komplett team inom testresurser. Vi har idag några medarbetare som arbetar inom området, men vi har som målsättning att växa ytterligare för att kunna skapa ett community av testare. Målet blir att kunna erbjuda uppdrag inhouse samt i team-leverans ute hos våra kunder. Med rätt inställning och teknisk bakgrund finns det stora möjligheter att växa in i denna roll.

Våra kunder har ständigt föränderliga behov där våra konsulter jobbar med att uppnå deras ambitioner genom kontinuerlig kompetensutveckling. Här erbjuds också möjligheter att fördjupa sig inom vissa specifika områden, t.ex. programmering, eller utvecklas inom området testning, men också lära sig mer om flera intilliggande områden; såsom riggmiljöer, CI/CD-kedjor eller ta roller inom testledning.

Din kompetens: Här finns möjlighet att vara med att skapa och utveckla ett team inom testautomation. Vi lägger stor vikt vid att skapa transparenta och kompetenta team och erbjuder projekt och kunduppdrag med hållbarhet och teknik i fokus. Vi tror att du är en person som kan ta initiativ när det krävs! Du är duktig på att samarbeta och kommunicera mot olika enheter och funktioner samt kan visa god förmåga att ta ansvar för både teamets och dina åtaganden. Du har hittills samlat på dig minst 3 års arbetslivskunskap inom relevant område. Vidare behöver du god förståelse för mjukvaruutveckling, både kod och utvecklingsprocessen. Vilket uppdrag du kommer att få i början beror på marknadens efterfrågan tillsammans med din profil och erfarenhet. Idag arbetar vi med välkända kunder som är ledande inom sitt område.

Grundkunskaper:
• Kandidatexamen i datavetenskap, mekatronik, elektronik eller motsvarande.
• Goda kunskaper i Python, eller annat programmeringsspråk.
• Framför allt erfarenhet inom testautomation och CI/CD.
• Erfarenhet av att sätta upp testning i CI/CD-pipelines.
• Eventuellt medverkande om du har erfarenhet av olika typer av annan testning, t.ex. integrationstestning, SIL, HIL, CANalyzer,
• Olika programmeringsspråk för testramverk.
• Tidigare erfarenhet av testramverk och testmiljöer.
• Vana att skriva och utföra testfall utifrån krav på inbyggda system.
• Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift.

Varför Knowit? Du blir en del av Knowit Connectivitys goa gäng, som i Göteborg består av ca 55 medarbetare som arbetar med utveckling inom R&D. Frukostar, AW:s och olika former av nätverksträffar är ett självklart inslag hos oss. Naturligtvis ingår även kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånlig tjänstepension och försäkring bland annat. Tillsammans med övriga affärsområden inom Knowit ska vi vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med hjälp av digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. – Vi är alltid öppna för att våga testa nytt! Vi tror på vikten av att tillhöra en grupp som har fokus på närhet till kollegor, ledning och kund – samtidigt som vi genom vår koncern möjliggör en större trygghet och en stor kundbredd.

Innan du ansöker: Våra projekt kan se olika ut, och arbetsformen kan variera från onsite, hybrid och in-house beroende på uppdrag. Vissa av våra uppdrag kräver idag registerkontroll, vilket medför en förväntan på svenskt medborgarskap och svenska som första språk. Vi jobbar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarig David Blaag Nilsson, david.blaag-nilsson@knowit.se

Vill du ta reda på mer vilka vi på Knowit Connectivity är? Kika in på vår Linkedin:
https://www.linkedin.com/showcase/knowit-connectivity/ 

 →Vill kanske lyssna till vad våra medarbetare säger kan du lyssna på detta poddavsnitt:

Vi ser fram emot din ansökan! <3

Liknande jobb