Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Arkitekt med passion för Embedded software

GÖTEBORG

Ta plats som Teknisk Arkitekt hos Knowit Connectivity i Göteborg! Led förstudier, styr arkitektur i projekt och bidra till teknisk innovation.

Dela jobbet

 Vi på Knowit Connectivity i Göteborg strävar efter att skapa en dynamisk arbetsmiljö där tekniskt engagemang och passion står i fokus. Vår företagskultur genomsyras av värdeorden Passion, Innovation och Våga, vilka utgör grundpelare i vår dagliga verksamhet. Vi är stolta över att erbjuda en trivsam atmosfär där kollegialitet och företagsstämning är centrala. Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett dedikerat team och delta i spännande uppdrag inom embedded mjukvaruutveckling och teknisk arkitektur.

Rollen som Teknisk Arkitekt:

Som Teknisk Arkitekt hos Knowit Connectivity blir du en viktig del av vårt team av erfarna arkitekter och får en nyckelroll i att forma och utveckla arkitekturen för inbyggda system. Dina ansvarsområden inkluderar:

  1. Ledning av förstudier: Du kommer att leda förstudier för att identifiera och förstå tekniska utmaningar. Dessutom ansvarar du för att utforma lösningsförslag och övergripande design för att möta dessa utmaningar.
  2. Arkitektoniskt ansvar i projekt: Du kommer att vara ansvarig arkitekt i utvecklingsprojekt och säkerställa att de arkitekturella principerna förstås av övriga i organisationen. Det innebär att du har en central roll i att vägleda och säkerställa en samstämmig teknisk vision under hela utvecklingsprocessen.
  3. Teknisk innovation och utveckling: Din roll inkluderar att utforska och förstå nya tekniska framsteg. Du förväntas presentera möjligheter om hur dessa framsteg kan användas för att förbättra eller vidareutveckla befintliga lösningar.
  4. Kravhantering och kundinteraktion: Du kommer att arbeta nära kunder för att förstå deras behov och översätta dem till tekniska krav. Detta innebär att du spelar en central roll i att säkerställa att utvecklingsprojekten möter och överträffar kundens förväntningar.
  5. Teknisk försäljning: Du förväntas ta fram och presentera tekniska lösningar för potentiella kunder vid upphandling och införsäljning av projekt. Det innebär att du kombinerar teknisk kompetens med förmågan att kommunicera och övertyga potentiella kunder om fördelarna med våra lösningar.

Erfarenhet:

Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område och omkring 10 års erfarenhet inom systemutveckling, varav minst 3 år i en roll som teknisk arkitekt. Din erfarenhet som konsult och/eller arbete inom större organisationer eller företag värdesätts. Självständighet, nyfikenhet och problemlösningsförmåga är egenskaper som vi ser som mycket viktiga i rollen.

Välkommen till Knowit Connectivity i Göteborg, där du får möjligheten att växa och utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö! Ansök redan idag, och om du har frågor om tjänsten, kontakta rekryteringsansvarig David Blaag Nilsson på

 →Vill du höra mer om vad våra medarbetare säger? Lyssna gärna på detta poddavsnitt:

                Läs mer och se vad vi gör på vår Knowit Connectivity på vår linkedin

Liknande jobb