Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Erfaren Systemutvecklare .NET

KARLSTAD

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Dela jobbet

Vill du vara med i vår nya satsning på bredare erbjudanden till kund? Vi lägger just nu mycket kraft och fokus på att öppna upp för nya spännande möjligheter för både våra kunder och medarbetare. I praktiken innebär detta att vi förenklar och möjliggör större samarbeten, vi växlar upp befintliga erbjudanden genom att bredda dem med fler kompetensområden.

Vi knyter vårt nätverk allt närmare, vi bygger bryggor mellan olika team vilket ger oanade möjligheter till leverans och partnerskap med befintliga och nya kunder. Det öppnar för stora möjligheter att som konsult hos oss röra sig mellan olika kompetensområden, bredda sig och pröva nytt - om man vill.

Vem är du?

Är du .NET fullstack utvecklare med minst 5 år i branchen?

Då är det dig vi letar efter! Knowit Karlstad växer och vi söker dig som är sugen på nya utmaningar. Du kommer arbeta nära kunder och ditt team och ha likasinnade kollegor att bolla lösningar med. För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd mot kunder samtidigt som du är ödmjuk mot dina kollegor.
Du kommer att arbeta i team som är stolta över hög kundnöjdhet och väl designade lösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara

 • Designa och utveckla skräddarsydda lösningar för våra kunder
 • Delta i dialogen med kunderna kring krav och lösningsförslag
 • Tillsammans med ditt team leverera kundnöjdhet och innovation
 • Dela din kunskap i och mellan teamen

Om Knowit

  Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright, 2019) och vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

  Vi har ett genuint intresse för teknik och vilja att bli bättre tillsammans. Vi har en prestigelös kultur där det är okej att göra fel och där vi lär oss av våra misstag tillsammans med våra kollegor.

  Vårt erbjudande till dig

  För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och du får tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, kollektivavtal, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning, mm. Vi älskar att ha roligt under arbetstid där vi tillsammans skapar en god stämning och gemenskap. Även utanför arbetstid värdesätter vi aktiviteter såsom AW och events!

  Ansökan

  Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


  Har du frågor om tjänsten?
  Hör gärna av dig till: Linda Frostvik (teamchef) på 072-5343213, linda.frostvik@knowit.se

  Liknande jobb