Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CLOUD

Erfaren Azure-arkitekt

MALMÖ

HELSINGBORG

Här jobbar vi med värdeskapande digitala förändringsresor tillsammans med ett mångfacetterat och framåt gäng - kul om du vill hänga på!

Dela jobbet

Vill du vara en del av ett modigt och transparent team som med ett nordiskt tankesätt levererar innovativa lösningar till våra kunder? Är du en nyfiken och drivande Azure-entusiast som är intresserad av att jobba som rådgivande specialistkonsult och optimera cloudlösningar? Varmt välkommen att hänga med på vår framgångsresa och fortsätta att bygga upp vårt clouderbjudande på Knowit!

Vad du kommer att göra

Ditt dagliga arbete kommer främst att fokusera på design, planering och implementering av cloudarkitektur inom Azure. Du kommer att arbeta nära våra kunder – där presales, workshops och erbjudande är en viktig del av rollen, liksom analys, optimering och kontinuerlig förbättring av både teknik- och affärsprocesser.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla expertrådgivning och lösningar för att optimera användarupplevelse, prestanda och kostnad - och inte minst Cloud Sustainability för våra kunders utveckling, drift och underhåll av miljöer samt applikationer. Vi förväntar oss att du har en nyfikenhet när du leder dig själv och kunden till nya kreativa lösningar och metoder, samtidigt som du hänger med i den ständigt pågående cloudtekniska utvecklingen.

Som konsult på Knowit kommer du att arbeta med varierande uppdrag och projekt, i inhouse eller on-site projekt. Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av projekt och en mångfald av kunder, branscher och specialister inom Norden. Vi är även utpekade av Microsoft som den partner med bäst erfarenhet och förutsättning att leda och utveckla cloudsatsningar inom publika sektorn i Sverige där det kommer att hända mycket de kommande åren.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen förväntar vi oss att du är en samarbetsinriktad, kommunikativ och engagerad person. Din it-bakgrund kan vara varierande, men i dagsläget identifierar du dig som en sann Azure-specialist med intresse för design, arkitektur, utveckling och optimering av moderna lösningar och applikationer. Allra viktigast är din dröm att röra dig än mer mot ett äkta Cloud-fokuserat företag, och vi hade uppskattat om några av följande punkter är bekanta för dig:

  • Bred kunskap inom Microsoft Azure
  • Serverless utveckling
  • Utveckling av microservice-lösningar
  • Utveckling av ”Infrastructure as Code” med tekniker som Ansible och Terraform
  • Bekant med Linux, CI/CD-pipelines, Docker och Kubernetes eller andra containertekniker
  • Byggverktyg som Jenkins, Git
  • Agil metodik

Du får mer än gärna ha erfarenhet av mjukvaruprojekt och förhoppningsvis har du påbörjat din certifieringsresa – med ambitionen att fortsätta så. Specifikt intresse för it-säkerhet tas emot med öppna armar. Då våra kunder och kollegor pratar både svenska och engelska, behöver du behärska båda språken i såväl tal som skrift.

Om Knowit

Med start i vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle har vi på Knowit under många år tillsammans med våra kunder skapat framtidens lösningar utifrån våra strategiska och kreativa teknikkunskaper. Helt enkelt lösningar som underlättar vardagen för både verksamheter och individer.

Choose courage: Vi tror på att modiga beslut och handlingar är grundläggande för att skapa framtidens digitala lösningar och driva positiv förändring.

Trust in transparency: Vi värdesätter ärlighet och öppenhet som nyckelkomponenter för framgångsrika samarbeten och långsiktiga relationer.

What’s in it for we? Vi reflekterar kontinuerligt över hur våra insatser gynnar inte bara oss själva, utan även våra kunder, våra team och samhället som helhet, för att skapa meningsfulla resultat.

På Knowit i Malmö kommer du att vara en del av ett specialistbolag med en härlig mix av ett 50-tal konsulter som täcker alla aspekter inom DevOps, Cloud, M365, Datalytics samt mobila lösningar. Vi hjälper och inspirerar varandra i det dagliga arbete, där utbildning och certifieringar inom den senaste Cloud och DevOps teknologin är en nyckelfaktor för vår framgång. Detta inte minst genom våra oberoende partnerskap på högsta nivå med samtliga ”big three” Azure, AWS och GCP samt lokala partnerskap med t ex Hashicorp/Terraform.

Hos oss på Knowit får du möjlighet att skratta, prova nya idéer, växa som person och dela din kunskap både internt och med våra kunder. Det är så Christer Olsson och Simon Holmbring vill leda våra Cloud och DevOps-specialister, något som inte minst bekräftas av genomgående höga resultat i våra medarbetarundersökningar.

Ansökan

Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och har en kompetensbaserad urvalsprocess. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att ansöka om tjänsten redan idag för att bli en Makers of a sustainable future - ansök direkt via vår webbplats eller via LinkedIn!

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteraren Jonny Magnusson på jonny.magnusson@knowit.se. Observera dock att vi inte hanterar någon ansökan som inkommer via email utan den skickar du in direkt här i vårt rekryteringssystem - välkommen!

Just nu är det semestertider i rekryteringsteamet, vilket innebär att det kan dröja lite längre än vanligt innan du får återkoppling på din ansökan. Givetvis går det jättebra att skicka in din ansökan ändå, vi gör vårt bästa för att du ska få svar så snart som möjligt. Glad sommar!

Liknande jobb