Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CLOUD

Cloud engineer till Knowit Solutions!

GÖTEBORG

Bli en del av vårat nystartade team!

Dela jobbet

Om oss:
Vi är i uppstartsfasen av att bygga ett team inom Platform engineering. Nu söker vi en entusiastisk och skicklig Cloud Engineer som vill vara en av de första in i teamet. Du kommer arbeta i ett team bestående av Platform engineers och Cloud arkitekter.


Arbetsdag hos oss:
Vi på Knowit SolutionsCoCreate har tre hudvudsakliga områden som vi är specialister inom, det är digitala affärer & produkter, datadrivet arbetssätt samt Platform engineering. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med de senaste teknikerna och verktygen för att skapa innovativa lösningar och leverera verkligt affärsvärde till våra kunder. 

Vad vi söker:

Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av att arbeta med:

  • Cloudtjänster: Erfarenhet av att arbeta med Azure, AWS eller Google Cloud.
  • Programmering: Starka färdigheter i Python och JavaScript/TypeScript för att automatisera och optimera molnresurser.
  • Arkitektur: Förmåga att designa skalbara API:er, meddelandeköer och databaslösningar för att möta kraven på prestanda och tillförlitlighet.
  • DevOps: Kunskaper inom CI/CD, IaC och containerorkestrering med Kubernetes.
165-knowit_video_people.gif


Garanterad kompetensutveckling från dag 1

Vi erbjuder en kreativ och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med våra erfarna och engagerade kollegor. Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder generösa förmåner, inklusive möjligheter till kompetensutveckling och en balanserad arbetsdag.

För att du ska kunna utvecklas inom de teknologier och soft skills som du vill, har vi medarbetare tagit fram ett individanpassat program för kompetensutveckling som vi kallar Guide & Grow. Det här programmet har fokus på att vi som medarbetare och bolag utvecklas i linje med våra kunders framtida behov. Genom detta får vi en tätare kundrelation samtidigt som vi lär oss upcoming teknik. Guide & Grow rullar kontinuerligt under hela året för att säkerställa att du alltid rör dig framåt i din yrkesroll.

GG_logotype_horizontal_green_small.png

Ansökan:

Om du känner att detta låter som en spännande möjlighet och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig!

Liknande jobb