Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CLOUD

Devops engineer till Knowit Solutions!

GÖTEBORG

Bli en del av vårt nya team med fokus på platform, cloud och devops!

Dela jobbet

Om oss:
Vi är Knowit Solutions CoCreate, ett konsultbolag som fokuserar på att skapa en utmärkt arbetsplats där gemenskap, kompetensutveckling och lärande står i centrum. I denna tjänst kommer du att arbeta i vår grupp med fokus på platform engineering samt nära kollegor som är specialister inom datadrivet arbete, frontend och UX-design. 

Nu söker vi en Devops engineer som vill vara med på vår satsning inom Platform engineering. Du kommer vara en av de första personerna in i teamet och kan ha stort inflytande på vad ni ska arbeta med.

Arbetsdag hos oss:
Vi på CoCreate har tre hudvudsakliga områden som vi är specialister inom, det är digitala affärer & produkter, datadrivet arbetssätt samt Platform engineering. Din arbetsdag kommer att vara fylld med spännande uppdrag inom en mängd olika branscher, från medtech till fintech. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med de senaste teknikerna och verktygen för att skapa innovativa lösningar och leverera verkligt affärsvärde till våra kunder.

Vad vi söker:

Vi söker dig som har erfarenhet inom:

  • DevOps: Djupa kunskaper inom CI/CD, IaC och containerorkestrering med Kubernetes.
  • Programmering: Starka färdigheter i Python och JavaScript/TypeScript för att automatisera och optimera molnresurser.
  • Containers: Container som utvecklingsverktyg med Docker och containerorkestrering i produktion med Kubernetes.
165-knowit_video_people.gif


Arbetsplats och kollegor:

Vi erbjuder en kreativ och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med våra erfarna och engagerade kollegor. Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder generösa förmåner, inklusive möjligheter till kompetensutveckling och en balanserad arbetsdag.

Garanterad kompetensutveckling från dag 1

För att du ska kunna utvecklas inom de teknologier och soft skills som du vill, har vi medarbetare tagit fram ett individanpassat program för kompetensutveckling som vi kallar Guide & Grow. Det här programmet har fokus på att vi som medarbetare och bolag utvecklas i linje med våra kunders framtida behov. Genom detta får vi en tätare kundrelation samtidigt som vi lär oss upcoming teknik. Guide & Grow rullar kontinuerligt under hela året för att säkerställa att du alltid rör dig framåt i din yrkesroll.

GG_logotype_horizontal_green_small.png

Ansökan:

Om du känner att detta låter som en spännande möjlighet och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig!

Liknande jobb