Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CLOUD

Platform engineer till Knowit!

GÖTEBORG

Gillar du IaC? Vi söker dig som vill vara med på vår resa när vi växer inom området platform engineering och bidrar till en bra samarbetskultur.

Dela jobbet

Din arbetsdag hos oss

Du kommer arbeta med allt ifrån den lilla kunden som precis upptäckt möjligheterna med platform engineering, till den stora kunden som kommit en bit på vägen och behöver specialistkompetens. Hos oss finns spännande uppdrag inom branscher såsom medtech, automotive, fintech och offentlig sektor. Du har således stor möjlighet att påverka din vardag och hur du vill arbeta tillsammans med dina kollegor.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom infrastruktur, molnlösningar, plattformar och automatisering.

  Du och dina framtida kollegor arbetar ofta med tekniker som:

  • Kodning — Python, javascript/typescript
  • Cloudtjänster —  Azure, AWS & Google Cloud
  • Arkitektur  Skalbar API-design, meddelandeköer, databaser
  • DevOps — CI/CD, IaC, Kubernetes, containers, orkestrering

  Extra poäng om du jobbat med eller är intresserad av att förbättra developer experience, till exempel att skapa och finslipa verktyg för andra utvecklare samt definiera effektiva processer för mjukvaruutveckling.

  Arbetsplats och kollegor

  Vi erbjuder dig en flexibel arbetsdag med målet att skapa en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Oavsett om du sitter in-house eller ute hos kund så är vi alla ett team. Vi har flera kollegor som arbetat i över 10, 20 år hos oss, det om något är ett tecken på att vi trivs tillsammans.

  Hos oss sätter vi ribban högt för medarbetartrivsel och gemenskap och värdesätter att ha kul tillsammans, både på och utanför jobbet. Här erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Precis som det ska vara!

  165-knowit_video_people.gif

  Vissa kallar det kultur, vi kallar det vardag

  På Knowit vet vi att en bra kultur består av gemenskap, trygghet och engagemang och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö som vi alla trivs i. Hos oss lär vi oss av varandra och inom vårt datadrivna område har vi regelbundna forum för kompetensutveckling tillsammans inom Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att vara ett av de mest jämställda börsnoterade bolagen i Sverige.

  Du kan förvänta dig en omväxlande, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team.

  Ilustration rekrytering.png

  Garanterad kompetensutveckling från dag 1

  För att du ska kunna utvecklas inom de teknologier och soft skills som du vill, har vi medarbetare tagit fram ett individanpassat program för kompetensutveckling som vi kallar Guide & Grow. Det här programmet har fokus på att vi som medarbetare och bolag utvecklas i linje med våra kunders framtida behov. Genom detta får vi en tätare kundrelation samtidigt som vi lär oss upcoming teknik. Guide & Grow rullar kontinuerligt under hela året för att säkerställa att du alltid rör dig framåt i din yrkesroll.

  GG_logotype_horizontal_green_small.png

   

  Innan du söker jobbet

  • Eftersom våra kunder är både internationella och nationella så behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Vi ser att du har arbetat som konsult eller är nyfiken på att testa denna roliga och breda roll.
  • Vi ser att du har jobbat som platform engineer under några år.

  Skicka in ditt CV eller LinkedIn-profil redan idag, vi rekryterar löpande. Har du några frågor kan du kontakta: kalle.noren@knowit.se eller 0761-389606

  Liknande jobb