Strategi

Vi hjälper företagsledare att driva en faktabaserad it-strategi. Tillsammans med er förbättrar vi er it-strategi, era processer och vi ser till att anpassa dessa efter era verksamhetsmål.

Vårt mål är att minska kostnader och öka er affärsnytta.

IT-styrning

Går er it-strategi i linje med er verksamhetsstrategi? Styr ni era it-investeringarna utefter era affärsprioriteringar?

Knowit hjälper dig att utvärdera och prioritera finansieringen av era it-investeringar, övervaka genomförandet och säkerställa affärsnyttan. Vi hjälper dig att positionera er it-organisation, sätta er övergripande it-agenda, samt processer och roller.

Vi tror att en genomtänkt och koordinerad IT-komponent är fundamental för att åstadkomma stora förändringar i våra kunders organisationer.

IT-transformation

It-transformation handlar om att skapa viktiga och bestående förändringar i er it-organisation. För att kunna hantera komplexiteten i en transformation arbetar Knowit med en kombination av experter inom finansiell styrning och beteendevetenskap. 

Vi hjälper dig att uppskatta omfattning av din transformation och tar fram en stegvis införandestrategi som enkelt går att genomföra. 

Interim Management

Vi levererar interimslösningar med kort startsträcka som hjälper er att fylla kritiska kompetensbrister med erfarna konsulter. 

Knowit tillhandahåller tillfälliga resurser för att hantera en övergångsperiod, kris eller förändringar inom er organisation, men även mer långsiktiga samarbeten som kräver ett längre engagemang. 

Exempelcase: IT Flash

IT och digitalisering blir allt viktigare för ledare när företag försöker växa. Det finns oändliga möjligheter, men också svårigheter att förstå vad nästa steg är. Var ska ni börja? Hur ser den nuvarande situationen ut? Här kan vi hjälpa till! Vi kartlägger era IT-förmågor och ger er en fullständig bild över kostnader, systemstöd och organisation. Vi kallar det för en IT Flash!

Kontakta oss
Ingrid Kling
Tjänsteansvarig
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen