Varför Litium?

Litium ger dig kontroll över ditt varumärke i alla kanaler där det går att skapa och distribuera innehåll med allt ifrån varumärkesbyggande kommunikation till enhetlig produktinformation synkad i realtid. Med PIM integrerat får du också ordning och reda i produktinformationen – något som hjälper dig att stärka ditt varumärke och effektivisera arbetet. Med rätt processer, arbetsflöden och språkhantering för produktinformation kan du skapa kundupplevelser som ökar försäljningen och kundlojaliteten. Litiums globaliseringsramverk är det enkelt att publicera och individualisera innehåll över alla digitala kanaler.

Få ett försprång med Litium Accelerator

Litium Accelerator lägger grunden för en digital handel eller återförsäljarportal, baserad på Litiums kraftfulla plattform. Du får tillgång till standardfunktioner som täcker de flesta behov. Med grunden på plats kan du lägga dina resurser på det som skapar mervärde för dina kunder såsom design, värdeadderande funktioner och nytänkande affärslogik. Litium använder standardteknik eftersom det innebär bäst kostnadseffektivitet både initialt och på sikt. Plattformen baseras på Microsofts ASP.NET, vilket gör det enkelt att anpassa och integrera med andra system. Tack vare det är plattformen flexibel och låter dig vara så kreativ och anpassningsbar som omvärlden och dina kunder kräver.

Knowit är Litium Premium Partner

Litiums nätverk av konsultpartners kan digital handel och har all den tekniska kompetens, affärskunnande och kreativitet som du behöver för att ta dina affärer online. Att välja Knowit, som är Litium Premium Solution Partner, är ett tryggt val och en garanti för att vi har all kunskap som behövs.

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen