Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

E-HANDELS- & WEBBYRÅ

Knowit Pulse for inRiver med Litium eller Optimizely

På ett enkelt och kostnadseffektivt sätt är det möjligt för våra kunder att med Knowit Pulse for inRiver integrera inRivers molnlösning (IPMC) mot Litiums eller Optimizelys e-handelsplattform – något som minimerar felkällor och håller produktdata automatiskt uppdaterad enligt användarens önskemål.

""
""
""

Synkroniserar data mellan inRiver PIM

Pulse for inRiver synkroniserar data mellan inRiver PIM och Litiums eller Optmizelys e-handelsplattform i nästintill realtid – samtidigt som den är fullt konfigurerbar gällande vilken produktinformation som ska importeras och synkroniseras.

Förintegrerad i E-commerce Axxelerator

Pulse är förintegrerad i E-commerce Axxelerator som är en paketerad e-handelslösning baserad på headless teknologi. Via Ecommerce Axxelerator separeras kundupplevelsen med den bakomliggande plattformen som kan vara Litium, Optimizely eller någon annan av de ledande e-handelsplattformarna som finns på den nordiska marknaden.

Fördelarna med Pulse for inRiver

Med färdiga lösningar som Pulse sparar du både tid och pengar samtidigt som din slutkund garanteras en fantastisk kundupplevelse. Fördelarna med lösningen är bland annat att du kan överföra stora mängder produktdata från inRiver till Litium eller Optimizely, du sparar tid, minimerar fel och säkrar uppdaterad produktinformation, det är snabbt att implementera och du har endast en källa för all produktinformation – oavsett kanal.

Kort fakta kring systemet

  • Knowit Pulse for inRiver stödjer 7.5+ och SaaS.
  • Det är integrerbart med Litium och Optimizelys e-handelsplattformar.
  • Det är enkelt utöka och anpassa arbetsflöden och kundspecifika behov.
  • Det är baserat på en standardiserad kärna som tar tillvara på och möjliggör sömlös synkronisering i realtid samt ger full produkt- och kategorihantering från inRiver.
  • Läs mer om Pulse for inRiver på inRivers webbplats.

Är du intresserad av att veta mer?

Välkommen at slå en signal eller skicka ett meddelande via formuläret så kontaktar jag dig.

Urban Nyblom

Business Director

Knowit Experience Stockholm