Världsledande CRM-plattform

Salesforce är en CRM-plattform som använder den senaste teknologin inom bland annat molntjänster, sociala medier, mobil kommunikation, IoT och AI – vilket bidrar till att de är världsledande inom CRM.

Varför välja Salesforce?

Med Salesforce får företag större möjligheter att uppnå högre kundnöjdhet och utveckling genom att sammanföra alla kundprocesser till en plattform. Plattformen är byggd på en molnbaserad, säker infrastruktur som låter dig dra nytta av automatiska och sömlösa uppdateringar och du får alltid den senaste och bästa tillgängliga funktionen. Genom att ha allt samlat på ett och samma ställe där det går att marknadsföra, sälja, erbjuda kundservice och vidareutveckla kundrelationer får du en 360 graders bild av dina kunder och kan bygga vidare på goda kundrelationer.

Väljer du Salesforce som CRM-plattform, får du en skalbar, framtidsinriktad lösning med all information som krävs för att dina kunder ska få en riktigt bra kundupplevelse.

CRM-konsulter med expertis inom Salesforce

Våra CRM-konsulter är Salesforce-certifierade, har lång erfarenhet och är specialister på CRM-implementering, support och rådgivning. Vi stöttar med allt inom:

  • Analys och kartläggning när behov finns.
  • Skräddarsydda implementeringar och integrationer med andra system.
  • Granskning och optimering av befintliga layouter.
  • Onboarding och upplärning.
  • Förvaltning baserad på fördefinierade mål.
  • Salesforce-kurser som skräddarsys efter dina behov.
Vill du veta mer?
Johanna Burström
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen