Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 är Microsofts ekosystem av CRM-, marknadsförings-, HR- och ERP-lösningar. Med stor flexibilitet och oändliga möjligheter kan lösningen anslutas till hundratals andra kända affärsverktyg som hjälper till att skapa snabba resultat i verksamheten.

Salesforce

Salesforce är CRM-lösningen som samlar alla kundinteraktioner på en och samma plattform. Systemet gör det enklare att förstå kunder och hur engagemanget förbättras, samt hur man får åtkomst till data i realtid. Utvecklingen följs med riktigt bra rapporteringsverktyg. Salesforce ger dig en skalbar lösning med den information du behöver för att uppnå goda kundrelationer.

HubSpot

HubSpot är en lättanvänd CRM-plattform med lösningar som hjälper företag att växa oavsett om målet är att få fler leads, trappa upp försäljningen, organisera kontakterna, öka intäkterna från befintliga kunder, effektivisera kundservice eller bygga en kraftfull webbplats. Eftersom vi är HubSpot Platinum Solution Partner tillhandahåller vi och stöttar dig med samtliga tjänster inom Hubspot-plattformen.

CRM-konsultation & implementering

Vi har lång erfarenhet och arbetar uteslutande med CRM-implementering, support och rådgivning. Våra CRM-konsulter har flera års specialistkunskap och vi stöttar kunder inom flera olika branscher med större och mindre projekt.

CRM är dött – länge leve CRM

Nu är tiden inne att få ordning på dina kunddata och skapa mer enhetlighet över olika kanaler och processer. Datadrivna kundupplevelser står högst upp på vd:s lista över förväntningar på CMO, Chief Marketing Officer. Vi delar med oss av trender och insikter inom CRM.

Bli en av oss!

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta drömjobbet hos oss!

Vill du veta mer?
Johanna Burström
Regional Manager - Göteborg, Experience CRM
Kontakta mig
Kontakta mig

Kontakta oss
Frida Arvidsson
Team Manager, Experience CRM Malmö
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen