Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior Systemingenjör Knowit

LINKÖPING

Dela jobbet

Söker du nya utmaningar som systemingenjör och vill hitta en stabil arbetsplats där du kan växa med duktiga kollegor? Då har Knowit Connectivity i Linköping det du söker! Här på Knowit vill vi jobba tillsammans med dig som vill vara med och hjälpa våra kunder i deras viktiga kvalitetsarbete och tillsammans med oss skapa en bättre morgondag!

Om rollen

Som senior systemingenjör hos oss får du arbeta med komplexa projekt med systemtekniska utredningar, kravhantering och design. Du deltar även i förstudier och utredningar för att säkerställa produktens kvalité. Dina uppdrag kan innehålla utveckling av helt nya produkter, men även modifiering och förbättringar av befintliga produkter. Arbetet sker oftast i team där du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter till andra likasinnade.

Om dig

Vi söker en senior, duktig systemingenjör med 10-15 års erfarenhet. Du ska kunna arbeta säkerhetsklassat, då våra kunder kan komma att kräva detta. Vi arbetar med kunder inom Defence, Automotive, Telecom med flera, vilket innebär att erfarenhet från dessa branscher är meriterande.

Utöver de tekniska kunskaperna tror vi att du som person tycker om att kommunicera med andra människor, gillar att ta egna initiativ, arbeta i team och tycker det är lite kittlande med problemlösning.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Flera av våra kunder kräver även svenskt medborgarskap vilket gör att detta kan vara en förutsättning för anställning.

Vad du kan förvänta dig

Att jobba hos oss är varierande och utöver att du får jobba med spännande kunder och teknik, får du möjligheten att utvecklas med våra kunder och växa tillsammans med duktiga kollegor. På vårt kontor i centrala Linköping finns det fyra affärsområden och på Knowit Connectivity är vi drygt 50 konsulter. Vi utvecklar bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma bilar och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får du chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder forma framtiden. På Knowit skapar vi en härlig atmosfär där mångfald och jämställdhet är en central del. Om du vill veta mer, kan du följa oss på LinkedIn här för att se vad som händer runt om på Connectivity.

Kontakt och ansökan

Om du tycker det låter intressant är du välkommen med din ansökan. Ansökningar hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Lundin:rasmus.lundin@knowit.se, eller konsultchef Mikael Holm: mikael.holm@knowit.se, +46 79 58 58 322 så berättar vi gärna mer om tjänsten eller våra andra karriärmöjligheter.

Liknande jobb