Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Erfaren RPA-utvecklare

LINKÖPING

Bli en del av Knowit i Linköping! 🚀 Vi söker en erfaren RPA-utvecklare. Flexibelt arbete, teamkänsla, ständig utveckling. 🤖💼✨ Sök idag!

Dela jobbet

Hos Knowit uppmuntrar vi balans i livet

Du väljer var och när du jobbar, men våra välkomnande team och moderna kontor i centrala Linköping kommer säkert locka dig att spendera tid med oss.

Om rollen

Som en erfaren konsult hos oss, kommer du att spela en central roll i att stödja våra kunder genom att utveckla avancerade automatiseringar. Detta innefattar allt från att konfigurera miljöer till att utveckla och felsöka komplexa processer. Vårt team präglas av samarbete och en strävan efter excellens, där vi kontinuerligt utvecklar vår kompetens tillsammans. Våra uppdrag spänner över både privat och offentlig sektor och utförs med stor flexibilitet, ofta på distans.

Vem är du?

Vi söker dig som:

 • Ser värdet i teamwork och personlig utveckling.
 • Har gedigen erfarenhet av att utveckla processer med UiPath.
 • Besitter kunskaper inom orkestrering av automatiseringslösningar.
 • Är en problemlösare i hjärtat.

  Vi strävar efter att ständigt utveckla teamkänslan och våra arbetsmetoder och letar därför efter dig som är nyfiken och vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Självklart finns det andra färdigheter som är meriterande, som till exempel erfarenhet av att kartlägga verksamhetsprocesser eller kunskaper inom programmering. Det här är bara exempel, och vi ser fram emot att du bidrar med dina unika kunskaper till teamet!

  Du behöver behärska svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

  Vårt erbjudande

  Hos Knowit får du en unik möjlighet att bredda din kompetens genom utmanande kundprojekt och kontinuerlig professionell utveckling, stöttad av både interna forum och externa utbildningar. Vi är stolta över vår inkluderande kultur, där varje medarbetare uppmuntras att ta plats. Våra regelbundna sociala aktiviteter stärker banden mellan kollegor och skapar en känsla av gemenskap. 

  Om oss

  Som en del av Knowit i Linköping kommer du att arbeta nära kollegor inom BI, mjukvarurobotik och systemutveckling, samt möta experter inom cybersäkerhet, management, inbyggda system, webbutveckling och UX. Vi är ca 150 medarbetare i Linköping och över 4 000 kollegor i Norden. 

  Tycker du att jobbet verkar intressant? Välkommen med din ansökan!

   

  Liknande jobb