Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Frontend-utvecklare

LINKÖPING

Dela jobbet

På Knowit Experience får du utveckla komplexa webb och e-handelslösningar av den senaste tekniken. Vi söker nu en frontend-utvecklare som vill leverera enastående gränssnitt tillsammans med oss!

Vi söker nu en frontend-utvecklare till våra inhouse-team

Som frontend-utvecklare hos oss kommer du skapa grymma upplevelser i nära samarbete med våra UX-designers och backend-utveckare. Du är en viktig pusselbit i våra helhetsåtaganden inom webb och e-handel och utvecklar långsiktiga lösningar och relationer med våra kunder. Detta innebär att du är delaktig i både nyutveckling och förvaltning.

Du tillhör våra agila och tvärfunktionella inhouse-team och samarbetar alltid nära projektledare, UX-designers, backend-utvecklare samt QA och test. Varje kund, projekt och lösning är unik och därför söker vi dig med bred kompetens och som trivs med kreativ problemlösning och utmaningar, stora som små.

Vem är du?

Du har många års erfarenhet av webbutveckling, gärna i rollen som konsult eller på byrå. Du har en vana av att vara flexibel och har arbetat i flertalet agila projekt tidigare. Du är framåtsträvande, gillar moderna utvecklingsmiljöer och tar ansvar för dina projekt. Naturligtvis har du också ett starkt intresse för ny teknik och har en hög grad av senioritet i att leda dig själv och andra i att utveckla hållbara lösningar.

Vi ser att du har goda kunskaper i flera frontend-bibliotek och ramverk med fokus på Javascript, Typescript och Vue/React. Något vi också värdesätter är kunskap om tillgänglighetsanpassning, prestanda och browserkompatibilitet. Det är även meriterande med kunskaper i CMS, betallösningar och .NET. 

Då vi primärt arbetar med svenska kunder ser vi att du talar och förstår svenska väl.

Vi ser att du har god vana inom dessa tekniker:

  • HTML & CSS (SASS/SCSS)
  • Javascript/Typescript
  • Vue/React
  • REST
  • Webpack

Vad kan du förvänta dig av oss, och vilka är vi?

Vi bär på stor passion och entusiasm för skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid, allt för en bra balans i vardagen.

Vi är både stora och små i det avseendet att vi på Knowit Experience Linköping är 22 härliga människor, samtidigt finns tryggheten av att vara en del av Knowit-koncernen med över 3 800 medarbetare. Vi är just nu i startgroparna för att bygga om och modernisera våra lokaler på Klostergatan 13, nära resecentrum. Här jobbar vi tillsammans med övriga affärsområden på Knowit och kommer vi satsa på att inspirera våra totalt ca 140 medarbetare med en engagerande arbetsplats.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa och proaktiva hälso- och friskvårdsupplägg samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

En digital fullservicebyrå med kreativ höjd och tekniskt djup

Vi tillhör affärsområdet Experience och vi hjälper våra kunder genom att leverera specialistkompetens i hela kundresan; från strategi och koncept till design, analys, digital kommunikation, PIM- och CRM-system samt utveckling av mobila lösningar, webb och e-handel.

Ansökan/tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Knowits kontor i Linköping, med flexibiliteten att jobba på distans, och omfattningen är på heltid. Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Kontakt

Varmt välkommen med frågor till Fredrik Grahn VD Knowit Experience Linköping fredrik.grahn@knowit.se 0704-931757

Liknande jobb