Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Backend-utvecklare

LINKÖPING

Här utvecklar vi lösningar och människor!

Dela jobbet

Knowit Experience utvecklar kreativa lösningar inom digitala kanaler med våra kunder och deras verksamhet i centrum. Vi har fantastiska kunder, allt från de största industribolagen i vår region till ett av världens 10 mest intressanta museer. Vi är totalt över 1 200 specialister i Norden som arbetar med webb, commerce och digitala kanaler och söker nu ytterligare medarbetare som kan hjälpa oss att bidra till våra kunders framgångar.

Vi utvecklar kritiska lösningar till våra kunder där fokus är att leverera effekter. Då vi är plattformsoberoende kan vi alltid välja lösning efter kundens behov och budget. Vi rör oss inom webb, e-handel, appar och verksamhetslösningar, framför allt baserade på .NET. Vi har ett brett partnernätverk där några av de mest förekommande är Optimizely (f.d Episerver), Litium och Umbraco.

Som backend-utvecklare på Knowit kommer du bidra i våra agila och tvärfunktionella team. Alla hos oss har stor möjlighet att bidra och påverka i hur vi nyttjar teknikens möjligheter och i våra olika komptensforum testar vi nya idéer.

Vi ser gärna att du har:

  • Några års arbetslivserfarenhet
  • Bred kunskap om webbprogrammering och moderna systemutvecklingsmetoder
  • Goda kunskaper inom C# .NET
  • Initiativförmåga och kan jobba ansvarstagande med lösningen i fokus

Vad kan du förvänta dig av oss, och vilka är vi?

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa och proaktiva hälso- och friskvårdsupplägg samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Tillsammans skapar och utvecklar vi lösningar inom både e-handel och webb med fokus på kundvärde och användarupplevelsen. Knowit är en kreativ arbetsplats där vi värderar en trygg och öppen kultur. Genom samarbete och kommunikation skapar vi förutsättningar för ett gemensamt lärande. Vi jobbar i agila projekt med stor personlig frihet och ansvar.

Både stora och små

Knowit Experience Linköping är 22 härliga människor, samtidigt finns tryggheten av att vara en del av Knowit-koncernen med över 3 800 medarbetare. Vi är just nu i startgroparna för att bygga om och modernisera våra lokaler på Klostergatan 13, nära resecentrum. Här jobbar vi tillsammans med övriga affärsområden på Knowit och kommer vi satsa på att inspirera våra totalt ca 140 medarbetare med en engagerande arbetsplats.

Vi värdesätter att våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid till en balanserad vardag. Vi uppmuntrar och stödjer aktiv friskvård och har med oss ett medvetet miljö- och hållbarhetstänk i både vårt eget och våra kunders perspektiv.

Kontakt

Varmt välkommen med frågor till Fredrik Grahn VD Knowit Experience Linköping fredrik.grahn@knowit.se 0704-931757

Liknande jobb