Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Senior Informationssäkerhetsspecialist till Linköping

LINKÖPING

Brinner du för Informationssäkerhet och vill utvecklas med 150 st. likasinnade kollegor? Välkommen till Knowit Cybersecurity & Law!

Dela jobbet

Vem är du?

Du tycker att cybersäkerhet är det roligaste och spännande som finns! Du vill som senior Informationssäkerhetsspecialist precis som vi, skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga. Du vill i din roll som senior Informationssäkerhetsspecialist arbeta inom samhällskritiska sektorer som energisektorn, bank & finans, eHälsa och samhällskritisk IT-infrastruktur och ha det som en naturlig del i din vardag. Du vill arbeta tillsammans med 150 likasinnade, dedikerade kollegor och specialister inom området Cybersäkerhet och Juridik? Välkommen till Knowit!

Vi söker dig som är

Du är varm, prestigelös, driven och självgående med minst 3 års erfarenhet av informationssäkerhet samt av att arbeta självständigt och i grupp. Du vill bli uppskattad samt lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang. Du gillar när det händer saker, att tänka ut nya lösningar och du älskar människor. Du är van att driva längre projekt varat med kortare uppdrag. Som senior Informationssäkerhetsspecialist är du van att genomföra workshop, risk och sårbarhetsanalyser samt gapanalyser. Du är dessutom väl insatt i olika regelverk och lagar såsom ISO 27001, MSB riktlinjer, GDPR, Dora och säkerhetsskyddslagen.

Det är extra meriterande om du har någon relevant certifiering inom informationssäkerhetsområdet så som CISSP eller CISM.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer bidra till att system inte blir hackade och att information inte hamnar i fel händer. Du har ett brinnande intresse för informationssäkerhet, och vill arbeta med framtagandet och implementationen utav våra kunders policys, regler och riktlinjer samt andra typer av säkerhetshöjande åtgärder. Du har nu chansen att fortsätta din karriär som Informationssäkerhetsspecialist i ett otroligt spännande och växande företag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor. Förhoppningsvis gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby - då kommer du att trivas hos oss!

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi återkommer till dig för fortsatt dialog. Frågor om tjänsten hanteras av Carlos Marjasin som du kan kontakta på telefon 076-812 01 09 eller e-post

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vissa av våra kunduppdrag kräver svenskt medborgarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

Knowit Insight är med sina nästan 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Liknande jobb