Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

IT-säkerhetsspecialist / IT-arkitekt

STOCKHOLM

KARLSKRONA

GÖTEBORG

LINKÖPING

Vill du arbeta med att skapa en säker digital värd där alla känner sig trygga! Då är du varmt välkommen till oss på Knowit Cybersecurity & Law!

Dela jobbet

Vem är du?

Du tycker att Cybersäkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns.  Vill du som IT-säkerhetsspecialist / IT-arkitekt, precis som vi skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga. Du vill arbeta som IT-säkerhetsspecialist / IT-arkitekt med allt från strategiska ledningsfrågor, säkerhetsskydd, dataskydd, GDPR till djup teknik inom till exempel säker systemutveckling, IAM, penetrationstester och säkerhetstester och framtagning av nya säkra plattformar och kundlösningar. Du vill arbeta tillsammans med 150 likasinnade, dedikerade specialister som kollegor inom området Cybersäkerhet och Juridik. Välkommen till Knowit! 

Vi söker dig som är / har?

Du är varm och prestigelös och gillar att samarbeta med andra såväl som att själv vara drivande och ta ansvar för resultat. Vi tror att du är trygg i att motivera och inspirera både dina kollegor och kunder.

Gillar du att designa säkra it system och miljöer samt vara aktiv i kravställning, granskning och uppföljning tror vi att du kan vara helt rätt person för våra spännande och viktiga uppdrag. Gillar du dessutom att ibland gräva lite djupare i frågor som hur tillräcklig logisk separation på bästa sätt kan uppnås i olika lager baserat på en organisations specifika förutsättningar, eller hur ett behörighetskontrollsystem kan anpassas i en modern it miljö så kommer du passa in hos oss!

Din erfarenhet?

Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet från arbete inom it säkerhet och/eller it arkitektur, gärna i en miljö med höga säkerhetskrav. Har du arbetat i en säkerhetskänslig verksamhet under säkerhetsskyddslagen är det en ett plus, men inget krav. Vissa av våra kunduppdrag kräver svenskt medborgarskap. Du har en god förståelse för hur regelverkens krav kan omsättas till individuellt utformade lösningar utifrån en verksamhets förutsättningar samt tidigare erfarenhet av kravställning, granskning och uppföljning av förordade lösningar. Vissa av våra uppdrag kan kräva svenskt medborgarskap.

Du har en bakgrund som konsult, it säkerhetsspecialist eller it arkitekt och du gillar att göra skillnad hos våra kunder. Har du någon certifiering inom it säkerhetsområdet och/eller är insatt i säkerhetsskyddsregelverket är det ett plus – men allra viktigast är att du brinner för it!

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att ha möjlighet att arbete inom ett brett spektrum av uppdrag som exempelvis kan innefatta

  • rådgivning inom it säkerhet och it arkitektur,
  • kravställning, design, granskning och uppföljning av informationssystem, eller
  • att förstå, tolka och implementera lösningar utifrån interna och externa krav
     

Som it-säkerhetsspecialist/IT-arkitekt hos oss kommer du att vara delaktig i och leda kundprojekt tillsammans med dina kollegor för att driva och utveckla våra kunders förmåga inom IT-säkerhet. Du är en person som dina kollegor och kunder vänder sig till med frågor, och du tar en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat för att uppnå en hög kundnöjdhet.

Vilka är vi?

Säkerhet i AI, självkörande fordon och samhällskritisk IT-infrastruktur i kombination med den juridiska komplexitet som digitalisering medför, är en naturlig del i vår vardag. Vi är 150 dedikerade specialister inom området cybersäkerhet och juridik och vi finns på fem orter i Norden; Göteborg, Karlskrona, Linköping, Oslo och Stockholm. Nu vill vi utveckla vår affär ytterligare, och söker därför en driven it säkerhetsspecialist / it arkitekt.

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor. Förhoppningsvis gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby - då kommer du att trivas hos oss!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Victor Langåssve som du kan kontakta på e-post victor.langassve@knowit.se alt. mobilnr: +46 70 825 0080 eller Carlos Marjasin, carlos.marjasin@knowit.se alt. mobilnr: +46 76 812 0109.

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat. 

Knowit Insight är med sina nästan 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 4 300 medarbetare i framför allt de nordiska länderna.

Liknande jobb