Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Regionchef Knowit Cybersecurity & Law

LINKÖPING

Är du en erfaren ledare? Drivs du av att göra skillnad och vill hjälpa dina medarbetare att växa som människor och lyckas som konsulter? Välkommen till Knowit Cybersecurity & Law!

Dela jobbet

Regionchef Knowit Cybersecurity & Law

Är du en erfaren ledare som vill ta nästa steg i din karriär i ett spännande och växande företag tillsammans med oss som regionchef. Drivs du av att göra skillnad ute hos kund, och vill i din roll som regionchef hjälpa dina medarbetare att växa som människor och lyckas som konsulter. Vill du i din roll som regionchef arbeta med försäljning och utveckla vår affär i regionen.

Om du dessutom tycker att cybersäkerhet är både spännande, viktigt och roligt. Då är du varmt välkommen att söka till oss på Knowit Cybersecurity & Law!

Vilka är vi?

Säkerhet i AI, självkörande fordon och samhällskritisk IT-infrastruktur i kombination med den juridiska komplexitet som digitalisering medför, är en naturlig del i vår vardag. Vi är 150 dedikerade specialister inom området cybersäkerhet och juridik och vi finns på fem orter i Norden; Göteborg, Karlskrona, Linköping, Oslo och Stockholm. I Linköping är vi i dagsläget drygt 10 konsulter. Nu vill vi utveckla vår affär ytterligare i Linköping, och söker därför en driven regionchef.

Vem är du?

Precis som vi vill du skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga. Du är varm och hjälpsam med ett prestigelöst ledarskap och 3-5 års erfarenhet av en ledande ställning med personal- och resultatansvar, eftersom din roll främst kommer vara stöttande med målet att konsulterna ska utvecklas och ha möjlighet att göra sitt bästa hos våra kunder. Du har relevant utbildning och en gedigen bakgrund som konsult inom it- och informationssäkerhet eller juridik, eftersom konsultande rådgivning ute hos kund och kundkontakter är en naturlig och stor del i rollen. Du kommer även jobba med försäljning och att utveckla vår affär i regionen, så vi tror att du känner dig trygg även inom det området.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att vara regionchef för en grupp drivna och nyfikna cybersäkerhetsspecialister och jurister på vårt kontor i Linköping. I rollen ingår ansvar för den dagliga verksamheten med personalansvar, försäljning, konsultande rådgivning, kundkontakter samt ansvar för att driva och utveckla Knowit Cybersecurity & Law’s affär i Linköping, och Östergötland.

Vad erbjuder vi?

Knowit är en värderingsstyrd och prestigelös organisation. Hos oss blir du sedd och hörd för den du är och du kan påverka din arbetssituation. Att hitta balans mellan privat- och arbetsliv är en viktig del i vår arbetsmiljö, likaså möjligheten till personlig utveckling samt hjälpsamma kollegor som alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi erbjuder flera förmåner, konkurrenskraftig lön samt bra pensions- och försäkringsvillkor. Vi sitter i moderna och centrala lokaler och våra kunder finns främst i närområdet, men resor inom och utanför landet kan förekomma. Om du vill arbeta med inspirerande och drivna kollegor - då kommer du att trivas hos oss!

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi använder oss av löpande urval. Frågor om tjänsten hanteras av Carlos Marjasin och Peter Lindstedt som du kan kontakta på e-post carlos.marjasin@knowit.se alt. mobilnr: 076-812 01 09 eller peter.lindstedt@knowit.se alt. mobilnr: 072-191 16 42.

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Knowit Insight är med sina cirka 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsultbyråerna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Liknande jobb