Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

PROJECT & DIGITAL MANAGEMENT

Krav Test Ledning

LULEÅ

SUNDSVALL

UMEÅ

Upptäck en spännande möjlighet! Flexibelt och utmanande arbete med en varierande arbetsmiljö!

Dela jobbet

Varför inte utmana dig själv under 2024? Skicka in en ansökan till Knowit och få möjligheten till att jobba med fantastiska kollegor och intressanta kunduppdrag!

Vi söker dig som har några års erfarenhet av krav, test, agil ledning och styrning, är positivt inställd till det mesta. Du får gärna vara nyfiken på nya tekniker, metoder och processer samt ha en vilja att jobba tillsammans med andra likasinnade. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning, alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet. Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Du kommer huvudsakligen arbetar från något av våra kontor i Sundsvall, Umeå eller Luleå, eller hos någon av våra lokala kunder. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån vid tillfälle. 

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med stöttande kollegor, där du får möjlighet att utvecklas på bästa sätt. Tillsammans utformar vi en plan för din utveckling och hittar uppdrag som matchar dina intressen inom krav, test eller ledning. Du har stora möjligheter att arbeta med välkända kunder inom alla branscher, privat eller offentlig sektor. Jämställdhet är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för en bra mix i våra leveranser.

Utöver förmåner och schyssta villkor, vittnar våra anställda om att det bästa med att arbeta på Knowit är kollegorna och företagskulturen Vi gillar att hitta på olika aktiviteter tillsammans utanför arbetstid och prova på- aktiviteter såsom fågelskådning, brödbak eller friskvårdsrelaterade aktiviteter såsom padel, utförsåkning eller innebandy. 

Ansök redan idag! I din ansökan vill vi höra några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb