Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

PROJECT & DIGITAL MANAGEMENT

Agil senior IT-projektledare

UMEÅ

Är du en driven It-projektledare med en stark koppling till mjukvaruutveckling och önskar du ett flexibelt arbete med varierande arbetsmiljö? Då är Knowit platsen för dig!

Dela jobbet

Vi söker dig som är etablerad inom det agila ramverket och van att ha en ledande roll i utvecklingsprojekt eller införandeprojekt i en agil kundmiljö. Du har sedan tidigare erfarenhet som Scrum Master, produktägare, projektledare eller liknande ledande roll inom det agila ramverket. Du är van att genomföra uppföljning och rapportering enligt kundens utvecklingsprocess. Det är meriterande om du är certifierad inom relevant område som exempelvis Scrum, SAFe eller ITIL. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning (alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet). Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vi använder en hybridlösning där du huvudsakligen arbetar från vårt kontor i Umeå eller hos någon av våra lokala kunder. Möjlighet finns också att arbeta hemifrån.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med stöttande kollegor, där du får möjlighet att utvecklas på bästa sätt. Tillsammans utformar vi en plan för din utveckling och hittar uppdrag som matchar dina intressen. Du har stora möjligheter att arbeta med välkända kunder inom alla branscher, privat eller offentlig sektor. Jämställdhet är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för en bra mix i våra leveranser.

Våra anställda vittnar om att det bästa med att arbeta på Knowit är kollegorna och företagskulturen Vi gillar att hitta på olika aktiviteter tillsammans utanför arbetstid såsom ölprovning, matlagning och Aw:s, inklusive friskvårdsrelaterade såsom padel, vandring och innebandy. För slalomåkare har vi en årlig resa till något Norrlandsfjäll. Utöver förmåner och schyssta villkor får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor.

Ansök redan idag! I din ansökan vill vi höra några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb