Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

PROJECT & DIGITAL MANAGEMENT

Agil kravanalytiker till Knowit

STOCKHOLM

Vi leder den agila digitala utvecklingen framåt. Här hittar du schyssta kollegor som trivs med en fot i verksamhet och en i IT. Kompetensutveckling är vår vardag. Kom och dela vardagen med oss!

Dela jobbet

Som Kravanalytiker och konsult hos oss får du kliva in hos olika typer av bolag och organisationer och leda dom framåt i den digitala utvecklingen. Dina uppdrag blir tillräckligt långa för att du ska hinna komma in på uppdraget och lämna avtryck, samtidigt som du snart nog får sätta dig in i nästa utmaning. Vi tror på att vi lyckas tillsammans och vi har plats för fler.

Vi söker dig som är van att arbeta med krav i utvecklings-, upphandlings- eller införandeprojekt i en agil kundmiljö. För att trivas i rollen har du goda kunskaper om det agila arbetssättet och kan arbeta båda visuellt och textuellt samt är duktig på att facilitera workshops. Vi ser gärna att du har en bakgrund från bank- och försäkringsbranschen, meriterande är om du har erfarenhet av Lumera. För att lyckas i rollen behöver du ha minst 5 års erfarenhet av motsvarande roll och kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Knowit erbjuder en arbetsplats som ger stora möjligheter för våra anställda att utvecklas, både professionellt och personligt. Vårt medarbetarlöfte – "Makers of a sustainable future" - visar vilket sorts företag vi vill vara. Utöver bra förmåner och schyssta villkor erbjuder vi dig fantastiska kollegor. Vi uppmuntrar personligt engagemang och nytänkande och ger varje medarbetare ett stort inflytande.


Ansök redan idag!

Kontakta Ulrika Thorstrand, ansvarig rekryterare, om du vill veta mer om Knowit och rollen vi kan erbjuda dig.

Här hittar du mer information om oss, vad vi gör och vad vi har hjälpt några av våra kunder med.

Knowit i korthet

Idag är vi drygt 4000 medarbetare huvudsakligen i Norden, men även verksamheter i Tyskland och Polen, som tillsammans med kunder och partners utvecklar innovativa lösningar som bidrar till att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle där vi själva vill leva och utvecklas.

Våra lösningar hittar du i alla delar av samhället – från skola, vård och myndigheter till e-handel, försvar och mobilitet – lösningarna levererar vi genom våra affärsområden Solutions, Experience, Connectivity och Insight.

Genom vårt transparenta och decentraliserade förhållningssätt skapar vi en arbetsplats att växa på. Med den unika kombination av kompetens som vi har inom strategi, kreativitet och tech, är vi en partner som löser utmaningar våra kunder ställs inför. Vi har en rak, öppen och tydlig kommunikation i våra uppdrag och vi strävar efter att alltid ha ett nära samarbete med alla inblandade parter.

Knowit börsnoterades 1997 och finns idag på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-listan.

Liknande jobb