Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Embedded-utvecklare till vårt In-house team i Jönköping

JÖNKÖPING

Brinner du för embedded-utveckling och är nyfiken på nya möjligheter tillsammans med oss på Knowit? Då kan denna roll vara något för dig!

Dela jobbet

Vi på Knowit Connectivity söker nu duktiga och ambitiösa individer till vårt kontor i Jönköping. Att jobba hos oss är varierande och utöver att du får jobba med spännande kunder och teknik, får du möjligheten att utvecklas med våra kunder och växa tillsammans med duktiga kollegor.

I vår region finns otroligt mycket spännande och duktiga företag som gör fantastiska produkter. Vi har bidragit inom flera olika områden, bland annat hos världsledande producenten av utomhusprodukter (läs mer här) men även i utveckling av framtidens helautomatiska kassadiskar. Att jobba på Knowit innebär att vi får vara med och glänta på locket och se tekniken bakom - och sedan bidra med våra kunskaper för att fortsätta utvecklingen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill bidra med energi och engagemang till teamets leveranser och fortsätta din personliga utveckling här hos oss. Du har gedigen bakgrund som systemutvecklare inom inbyggda system och en vilja och ett intresse av att förstå våra kunders verksamhet, utmaningar och behov. Du är tekniskt intresserad och gillar att tillsammans med dina kollegor bygga de bästa lösningarna.

Du har en tydlig uppfattning om vad du anser är goda principer för systemutveckling och best practices för en stabil teknisk plattform. Du tycker om att diskutera lösningar med kunder och kollegor och hjälpa till i relationsbygget mellan kunden och Knowit.

Du bemästrar C och C++ och om du dessutom har jobbad med  RTOS och Linux är det meriterande. 

Hur du utvecklas framöver och vad du vill jobba med i framtiden bestämmer du tillsammans med din chef, och ni gör tillsammans en planering för din framtida karriär.

Vi vill fylla på teamet med dig som är en vass utvecklare och intresserad av att bidra till vårt embedded community internt på Knowit i Jönköping. Vårt mål nu och framgent är att växa vår in-houseverksamhet och vi söker individer som kan vara med och bidra till vår framfart. 

Att behärska både svenska och engelska är ett krav för denna roll då det används vid kommunikation hos kund men också i våra team.

Vår inriktning på Knowit Connectivity i Jönköping

Connectivity är ett affärsområde i det stora bolaget Knowit, vilket betyder att vi erbjuder en stabil arbetsplats, men med kreativitet och beslutsförmåga av ett litet bolag. I koncernen får du 4400 kollegor med mängder av spännande kunderfarenheter och kundkontakter, fast lön i och mellan uppdrag och en hel del andra förmåner.

Vårt fokus på Knowit Connectivity i Jönköping är att hjälpa regionens R&D-team att bygga och utveckla embedded, hårdvarunära och uppkopplad mjukvara. Vi har kunder inom en mängd branscher, bland annat telekom, textilbranschen och försvar.

Vårt erbjudande till dig

Vi växer nu våra in-houseteam men för dig som hellre föredrar att arbeta ute hos kund finns även det alternativet. Vi kan idag erbjuda bägge delarna.
Oberoende av vilket uppdrag du hamnar i så har du möjligheten att växa inom ditt kompetensområde genom gott samarbete och erfarenhetsutbyte med dina Knowit-kollegor. Innan eller mellan uppdrag ser vi även till att utveckla din kompetens och ger dig möjlighet att pröva nya tekniker tillsammans med befintliga eller potentiella framtida kunder.

Vi brinner för hållbarhet och att göra världen bättre med hjälp av innovation och digitalisering, och strävar efter att detta ska märkas i våra uppdrag hos kunderna.

Kontakt och ansökan

SÅ, känner du igen dig eller lockas av någonting du läst - tveka inte att höra av dig till oss så bekantar vi oss. Vi jobbar med ett löpande urval så känner du dig säker på att detta är något du vill vara med på - Ansök direkt!

Konsultchefer:
Joakim Gustavsson, joakim.gustavsson@knowit.se, 076-141 58 94 
Erik Engvall, erik.engvall@knowit.se, 073-640 50 52

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!😊  

→Vill du höra mer om vad våra medarbetare säger? Lyssna gärna på detta poddavsnitt: Spotify - Knowit Connectivity 

→Du hittar oss också på LinkedIn: Knowit Connectivity

Liknande jobb