Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Bluetooth-utvecklare till Knowit Swedspot

JÖNKÖPING

Som utvecklare hos oss på Knowit Swedspot förvandlar du idéer och krav till körbar mjukvara, tillsammans skapar vi säkra lösningar för framtiden.

Dela jobbet

På Knowit Swedspot utvecklar vi, säljer och integrerar avancerade kommunikationslösningar huvudsakligen till fordonsindustrin. Vi är idag ett 60-tal medarbetare som tillsammans levererar ett antal produkter och integrationsprojekt fokuserade kring Bluetooth och V2X. Våra produkter sitter runt 60 miljoner fordon världen runt. Vill du bli en del av oss?

Vem är du?

Vi söker dig som tycker utveckling i C och C++ är det mest spännande och roligaste som finns. Du är prestigelös, samarbetsvillig och förmodligen bra på Tetris eller andra spel. Du har troligen erfarenhet eller intresse av att jobba på såväl små inbyggda plattformar som applikationsutveckling.

Din erfarenhet?

Du har ett gediget intresse för mjukvaruutveckling, förmodligen en högskoleutbildning eller har kanske jobbat ett tag i en produktutvecklande eller konsultande organisation. Du har en god förståelse för hur krav, arkitektur, kod och test hänger ihop och förmodligen har du redan nu erfarenhet av Bluetooth, classic och BLE.

Vi jobbar i moderna utvecklingsmiljöer och verktyg, Linux och git är bekant även för dig och du får inte panik av nakna PCB på skrivbordet.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer jobba i något av Knowit Swedspots produktutvecklingsteam för Bluetooth eller i något av teamen som åt kund implementerar lösningar byggda på våra produkter.

Du är en person som dina kollegor och partners vänder sig till med frågor, och du tar en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat.

För oss är din möjlighet att utvecklas och må bra viktigt. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, rolig och spännande vardag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Fredrik Rydén fredrik.ryden@knowit.se 070-5315733

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från fyra affärsområden, Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i framförallt de nordiska länderna.

Liknande jobb