Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Android-utvecklare till Knowit Swedspot

JÖNKÖPING

Som utvecklare hos oss på Knowit Swedspot förvandlar du idéer och krav till körbar mjukvara, tillsammans skapar vi säkra lösningar för framtiden.

Dela jobbet

Android-utvecklare till Knowit Swedspot

Knowit Swedspot är ett mjukvaruföretag som framtidssäkrar fordonsbranschen. Vi ser till att utvecklingen av kommande generationers fordon lever upp till de omställningskrav som ställs på branschen. Tillsammans bygger vi mjukvara som på ett innovativt, hållbart och säkert sätt utvecklar våra kunders verksamhet och stärker deras erbjudande. Nu vill vi utöka våra team och söker dig som har erfarenhet som Android-utvecklare.

Som utvecklare hos oss på Knowit Swedspot förvandlar du idéer och krav till körbar mjukvara. Du kommer främst arbeta med att utveckla och implementera högkvalitativ mjukvara för infotainment och självkörande fordonssystem.

Det unika med vårt affärsupplägg är att vi kombinerar kunduppdrag med egen produktutveckling. Detta skapar en dynamisk atmosfär mellan våra team som i många projekt kompletterar varandra och arbetar tillsammans. På Knowit Swedspot utvecklare vi, säljer och integrerar avancerade kommunikationslösningar huvudsakligen till fordonsindustrin. Vi är idag ett 60-tal medarbetare som tillsammans levererar ett antal produkter och integrationsprojekt fokuserade kring Bluetooth och V2X teknologi. Våra produkter sitter i drygt 60 miljoner fordon världen över.

Vem söker vi

Nu söker vi dig som älskar Android på djupet och som obehindrat kastar sig mellan Java, C och C++. Du har bra koll på Android ASOP arkitektur, hur systemet byggs och typiskt flashas på target. Troligtvis har du erfarenhet eller intresse för att arbeta på såväl små inbyggda plattformar som med applikationsutveckling. Du är en person som dina kollegor och samarbetspartners vänder sig till med frågor, och du tar en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat.

Vi tror att du som söker har

  • Betydande erfarenhet av mjukvaruutveckling, särskilt inom C och C++
  • En utbildning inom datateknik eller motsvarande
  • Stark problemlösningsförmåga och uppmärksamhet på detaljer
  • God förståelse för hur Androidsystemet är uppbyggt och tvekar inte för att arbeta mot HAL och HIDL
  • Tidigare erfarenhet av Fluoride och/eller Gabeldorsche är en merit (!)

Vad du kommer arbeta med

Du kommer arbeta i ett produktutvecklingsteam för Android Automotive eller i något av teamen som åt kund implementerar lösningar byggda på våra produkter.

Tjänsten är placerad i Jönköping och kommer utgå från vårt kontor på Östra Storgatan 33A. 

Mer om oss

Knowit Swedspot är det innovativa mjukvarubolaget som sedan 2012 har designat och utvecklat mjukvara till en mängd olika branscher. Vi är specialister på att utveckla smarta mobilitetslösningar av hög teknisk kvalité och kan erbjuda våra kunder ett brett spann av kompetenser inom projektens behov. Som en del av Knowit AB är vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Totalt har Knowit över 4000 medarbetare som med olika, unika kompetenser kombinerar strategisk förmåga med passion för teknik för att skapa kreativa lösningar och långsiktigt värde till våra kunder

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten hanteras av Fredrik Rydén (fredrik.ryden@knowit.se) 

Liknande jobb