Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Mjukvaruutvecklare Jönköping

JÖNKÖPING

Som utvecklare hos oss på Knowit Swedspot förvandlar du idéer och krav till körbar mjukvara, tillsammans skapar vi säkra lösningar för framtidens infotainment och självkörande fordonssystem.

Dela jobbet

Mjukvaruutvecklare Jönköping

Knowit Swedspot är ett mjukvaruföretag som framtidssäkrar fordonsbranschen. Vi ser till att utvecklingen av kommande generationers fordon lever upp till de omställningskrav som ställs på branschen. Tillsammans bygger vi mjukvara som på ett innovativt, hållbart och säkert sätt utvecklar våra kunders verksamhet och stärker deras erbjudande. Nu vill vi utöka våra team och söker dig som har erfarenhet av inbyggd mjukvaruutveckling.

Som utvecklare på Knowit Swedspot förvandlar du idéer och krav till körbar mjukvara. Du kommer främst arbeta med att utveckla och implementera högkvalitativ mjukvara för infotainment och självkörande fordonssystem.

Det unika med vårt affärsupplägg är att vi kombinerar kunduppdrag med egen produktutveckling. Detta skapar en dynamisk atmosfär mellan våra team som i många projekt kompletterar varandra och arbetar tillsammans. På Knowit Swedspot utvecklare vi, säljer och integrerar avancerade kommunikationslösningar huvudsakligen till fordonsindustrin. Vi är idag ett 60-tal medarbetare som tillsammans levererar ett antal produkter och integrationsprojekt fokuserade kring Bluetooth och V2X teknologi. Våra produkter sitter i drygt 70 miljoner fordon världen över.

Oavsett projekt kan vi lova en hög teknisk kompetens bland dina framtida kollegor och tillsammans utgör ni en mycket central funktion i kundens utvecklingsarbete. Tack vare att vi åtar oss längre kunduppdrag och sätter ihop egna utvecklingsteam har vi möjlighet att skapa värde hos kunden på riktigt.

Vi tror att du som söker har

  • Betydande erfarenhet av mjukvaruutveckling, särskilt inom C++ och C
  • En utbildning inom datateknik eller motsvarande
  • Stark problemlösningsförmåga och uppmärksamhet på detaljer
  • God förståelse kring hur krav, arkitektur, kod och test hänger ihop
  • Ambitioner och driv att leverera högkvalitativ kod
  • Troligen har du erfarenhet eller intresse av att jobba på såväl små inbyggda plattformar som med applikationsutveckling och du är van vid moderna utvecklingsmiljöer/verktyg. Linux och Git är bekant och du får inte panik av nakna PCB på skrivbordet.

Tjänsten är placerad i Jönköping och kommer utgå från vårt kontor på Östra Storgatan 33A. 

Mer om oss

Knowit Swedspot är det innovativa mjukvarubolaget som sedan 2012 har designat och utvecklat mjukvara till en mängd olika branscher. Vi är specialister på att utveckla smarta mobilitetslösningar av hög teknisk kvalité och kan erbjuda våra kunder ett brett spann av kompetenser inom projektens behov. Som en del av Knowit AB är vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Totalt har Knowit över 4000 medarbetare som med olika, unika kompetenser kombinerar strategisk förmåga med passion för teknik för att skapa kreativa lösningar och långsiktigt värde till våra kunder.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Frågor om tjänsten hanteras av Fredrik Rydén (fredrik.ryden@knowit.se)

Liknande jobb