Hög prestanda

Axxelerator är optimerad för hög prestanda och att ladda snabbt, vilket är avgörande för er konvertering. De första 5 sekunderna när sidan laddas är de mest avgörande för en e-handelssidas konverteringsgrad. För varje sekund, mellan 0-5 sekunder, sjunker konverteringsgraden i genomsnitt med 4,42%.

Hög kvalitet

Axxelerator har hög kvalitet med genomarbetad och testad funktionalitet. Den kommer färdig med dokumentation, testkriterier och förbyggda integrationer dessutom är den optimerad för bästa möjliga SEO.

Snabba utvecklingsprojekt

Axxelerator sajter är snabbt på plats eftersom de kommer med produktvisning och kategorisidor samt flera färdiga sidmallar och block för presentation av innehåll. Dessutom finns det flera färdiga betallösningar att välja mellan och support för omni-kanalnärvaro.

Vem behöver Axxelerator?

Är ni en organisation som har ont om tid, begränsad budget och inte har tid för alla detaljbeslut – men inte vill tumma på riktigt hög kvalitet gällande grundkonfiguration, kod och integrationer är Axxelerator definitivt ett alternativ ni ska undersöka närmare. Kontakta oss så hjälper vi er vidare!

Vill du veta mer?
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen