Experter på e-handel inom B2B & B2C

Knowit har utvecklat e-handelslösningar som miljontals människor använder – varje dag. Med den breda kompetens och långa erfarenhet våra tekniska e-handelsspecialister, strategiska rådgivare och affärsutvecklare har, stöttar vi stora och små e-handelsaktörer med att bygga nytt, utveckla och förbättra den digitala handeln. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens e-handelslösningar som levererar.

Mätning & analys

Med rätt analysverktyg och korrekt, uppsatt mätning i Google Analytics, stöttar vi kunder med att ta reda på vilken marknadsföring som är mest effektiv och lönsam, ger tips kring vilka förändringar som går att göra med webbplatsen, mobilapplikationen eller Facebooksidan. Kroka arm med oss, så ger vi er rätt förutsättningar för att locka fler besökare och öka konverteringen.

E-handelsexperter

Vi är experter på lönsamhet och tillväxt. Vårt erfarna team lämnar inget åt slumpen när vi hjälper er att ta e-handeln till en helt ny nivå.

Vi är experter inom:
- Tillväxt och lönsamhet
- Kundrelationer och lojalitet
- Trafik och synlighet
- Förändringsledning och strategi
- Team och organisation

Vi hjälper er skapa en organisation och affär redo för dagens omvärld. 

Senaste tekniken på marknaden

Vi arbetar datadrivet och använder oss av den senaste tekniken som finns på marknaden när vi utvecklar e-handelslösningar. Med oss som partner tar vi i tätt samarbete med våra kunder fram skräddarsydda lösningar som är flexibla, enkla att växa med, snabba, användarvänliga, säkra och ger rätt förutsättningar att förverkliga ambitioner. Oavsett e-handelsplattform, B2B eller B2C, utvecklar vi digitala handelslösningar som ökar försäljningen.

Digital marknadsföring & CRM

Digital marknadsföring handlar om att kunna följa kunden sömlöst över kanaler genom att använda tillgänglig data och insikter. Våra certifierade marknadsförare hjälper dig att utnyttja data på bästa sätt för att nå din målgrupp och ger dig rätt förutsättningar att skapa fantastiska kundupplevelser – och öka din försäljning.

UX- & UI-design

Kommer besökaren handla eller inte när han eller hon besöker din e-handel? Svaret beror förmodligen på hur enkelt det är att handla, om designen är tilltalande och ifall e-handelslösningen är logisk. Användarupplevelsen är nämligen ofta avgörande för att tycka om, använda, shoppa och komma tillbaka. Lägg lite kärlek på hur målgruppen tänker, känner och agerar – och kom långt!

Knowits samarbetspartners

Våra samarbetspartners

För att skapa framtidens digitala handelslösningar som ger sömlösa och fantastiska användarupplevelser krävs mycket mer än bara en e-handelsplattform. Genom vår kunskap och erfarenhet i omkringliggande system, tilläggsprodukter och dess integrationer mot din e-handel hjälper till att både välja rätt, och att implementera dem. 

Bli en av oss!

Vill du vara med på vår digitala resa? Knowit är ett företag där kreativitet och innovation står i fokus. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del av ett stöttande team. Ta chansen och hitta drömjobbet hos oss!

Vill du veta mer?
Eric Lundkvist
CEO, Knowit Experience Sync
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen