Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Spontanansökan

UPPSALA

Vill du göra skillnad? Nu söker vi nya kollegor till Knowit i Uppsala

Dela jobbet

Vi på Knowit Uppsala har sedan 2008 stått på stabila ben och vårt fokus är- och har alltid varit att göra skillnad tillsammans med våra kunder. Sedan 2021 är vi även kollektivavtalsanslutna. Vårt recept på framgång är enkelt: en trygg arbetsmiljö, stort fokus på våra medarbetare och vass kompetens. Nu söker vi efter dig som vill vara med på resan mot en digitaliserad morgondag.

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Vi arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Du kommer att arbeta tillsammans med kunder inom olika branscher och verksamheter. Till ditt stöd har du kompetenta kollegor som alltid ställer upp i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. Låter det som något för dig?

Har du erfarenheter och kompetens som du tror passar in hos oss?

Vill du få utrymme att utvecklas, bli expert på ditt område, vara del av vårt team och att skapa riktigt värde? Vi erbjuder dig ett arbete som känns som hemma med vänner och kollegor från hela världen. Är du redo? Skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktperson för tjänsten: Torbjörn Berglund, torbjorn.berglund@knowit.se

Liknande jobb