Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Systemutvecklare

UPPSALA

Vill du skapa IT-lösningar som verkligen gör skillnad? Nu söker vi Systemutvecklare till Uppsala

Dela jobbet

Vi på Knowit Uppsala har sedan 2008 stått på stabila ben och vårt fokus är- och har alltid varit att göra skillnad tillsammans med våra kunder. Sedan 2021 är vi även kollektivavtalsanslutna. Vårt recept på framgång är enkelt: en trygg arbetsmiljö, stort fokus på våra medarbetare och vass kompetens. Nu söker vi efter en driven systemutvecklare som vill vara med och digitalisera Uppsala. 

Som Systemutvecklare hos oss kommer du få arbeta i varierande miljöer där det finns stora möjligheter att påverka. Du kommer att samarbeta med kunder inom olika branscher och med en rad olika tekniker. Till ditt stöd har du dina 32 kollegor som ställer upp i alla tider. Hos oss har arbetsglädje, kunskap och utveckling alltid stått i centrum.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du:

  • Har flera års erfarenhet av .NET och C#.
  • Har erfarenhet av flertalet JavaScript-ramverk
  • Drivs av att göra skillnad
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Låter det som dig, eller kanske någon du känner? Tveka inte - skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra av dig! Vi utvärderar kandidater löpande och ansökningar hanteras konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar kring rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Oor på felicia.oor@knowit.se

Varför Knowit?

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad.

Vi erbjuder ett flexibelt, självständigt och utvecklande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och är stolta över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget i Sverige. Vill du vara med i arbetet mot en bättre morgondag och samtidigt ha kul på vägen? Då bör du arbeta hos oss.

Liknande jobb