Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MANAGEMENT CONSULTING

Seniorkonsult/Projektledare Digital HR

STOCKHOLM

MALMÖ

GÖTEBORG

Vi växlar upp digitaliseringen för HR - Vill du vara med och bygga framtidens HR-funktioner?

Dela jobbet

Vi på Digital HR inom Knowit Insight Accelerate har i uppdrag att hjälpa våra kunder med sin HRIT-strategi, processkartläggning och kravställning samt som stöd vid implementation av HR- och lönesystem. Vi säkerställer att det finns rätt organisation och processer på plats när HR möter digitaliseringen. Vår grupp består av managementkonsulter inom HRIT som alla har olika erfarenheter och gemensamt drivs av att hjälpa kunden med sitt förbättringsarbete för att skapa vår nya tids HR-lösningar. Vi är helt leverantörsoberoende, något vi värderar högt. För oss handlar det om att skapa resultat för kunden med hjälp av insikt, kompetens och lyhördhet.

Nu söker vi projektledare som vill vara med och göra våra kunders verksamhet ännu bättre!

Vem är du?

Du tycker om att verka i gränslandet mellan HR/Lön och IT. Du har drivit konkreta HRIT-projekt under några år, gärna som konsult och vill nu ta nästa steg i karriären för att utveckla din kompetens inom HR, IT, projektledning och förändringsledning. Du har förmåga att skapa tvärfunktionella samarbeten, har ett lösningsfokuserat tänk och är insatt i hur digitaliseringen påverkar organisationer, medarbetare och ledarskap. Med en strategisk höjd tar du dig an dina uppdrag och din analytiska förmåga skapar dynamik samt en hållbar utveckling hos kund.

Det faller sig naturligt för dig att hålla ögonen öppna för nya affärsmöjligheter inom ditt nätverk och med nya kontakter.

Vad får du?

Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt intresse för teknik och människa, och att använda din analys- och problemlösningsförmåga tillsammans med ett engagerat team som bär på stor passion och entusiasm. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, dela med dig, växa och skapa din framtid hos oss. Knowit är en kreativ arbetsplats med en trygg och öppen kultur.

Placeringsort

Stockholm, Göteborg och Malmö

Ansökan

Vi använder tester i rekryteringsprocessen för att kunna göra en rättvis bedömning av dig som kandidat och säkerställa ett kompetensbaserat urval.

Vi rekryterar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor kring rollen besvaras av Thérèse de Maré, therese.demare@knowit.se


Om Knowit

Knowits vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom en decentraliserad organisation och vårt agila arbetssätt i kunduppdrag. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden, Solutions, Experience, Connectivity och Insight som erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, digitala kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting.

Knowit grundades 1990 och har cirka 4000 medarbetare, huvudsakligen i Norden, men även i Tyskland och Polen. Knowit AB (publ) börsnoterades 1997, och finns i dag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap.

Liknande jobb