Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MANAGEMENT CONSULTING

Managementkonsult inom transformation och organisationsutveckling

STOCKHOLM

Dela jobbet

Är det dags för dig att ta steget till ett nytt, omtänksamt, utvecklande och roligt sammanhang?

Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi 550 konsulter som hjälper organisationer att utvecklas genom att realisera digitaliseringens fulla potential. Vi växer och till vårt bolag Knowit Insight Accelerate söker nu dig som är en affärsinriktad person och som vill vara med och leverera på vår vision; Att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle.

Vad erbjuder vi?

På Knowit hittar du en perfekt balans mellan det stora börsbolagets muskler och det mindre snabbfotade sammanhanget där möjligheterna är stora att påverka. Hos oss får du leda spännande uppdrag hos kunder i stora omställnings- och utvecklingsskeden. Här fokuserar vi på din utveckling och vi delar med oss av våra erfarenheter och bygger ny kunskap tillsammans. Dina kollegor trivs med att arbeta tillsammans och utmanar varandra till nästa nivå. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi värderar balans i livet. Knowit är ett bolag som också är känt för sitt hållbarhetsfokus och sitt framgångsrika jämställdhetsarbete, vilket belönades med Allbrightpriset för börsens mest jämställda bolag 2019.

Vi vill nu träffa dig som trivs och inspireras av att skapa förändring i medelstora privata bolag och verksamheter inom offentlig sektor. Du gillar att hjälpa kunden genom hela resan med start i att formulera mål och strategi, identifiera önskade effekter och möjliga hinder till att genomföra en förändring, likväl som att genomföra själva förändringen tillsammans med kunden. Du tänker innovativt och förstår hur förändring påverkar människor, processer, teknik och affärsmodeller. Du förstår konsultaffären och är bra på att nätverka och bygga relationer, med såväl kund som kollegor.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har minst två års erfarenhet (men gärna fler) av rollen som managementkonsult, med en professionell managementkonsultskolning i grunden.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i kundnära verksamhets- och IT-projekt, gärna i rollen som projektledare eller förändringsledare.
  • Du är trygg i din roll och vågar utmana kunden där det behövs.
  • Du har ett sinne för affärer och har kunskap om olika affärsmodeller, är van att leverera mot effektmål och förstår vad som skapar mätbarhet.
  • Du har med dig några kundcase och managementverktyg som du kan omsätta i praktiken och anpassa till kundens förutsättningar och behov.
  • Du är bra på att utveckla relationer och att identifiera nya affärsmöjligheter.
  • Du är nyfiken och drivs av att lära dig och utvecklas, du värdesätter feedback och delar gärna med dig av egna kunskaper för att hjälpa andra att utvecklas.
  • Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning.
  • Det är meriterande om du har en Prosci-certifiering eller motsvarande.

Ansökan

Vi arbetar med kompetensbaserad metodik i våra rekryteringar och tillämpar tester för logisk-analytisk förmåga och personlighet i vår rekryteringsprocess. Urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Nilsson, alexander.nilsson@knowit.se, eller Rebecca Lilliebjelke, rebecca.lilliebjelke@knowit.se. 

Liknande jobb