Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior utvecklare till FLX Stockholm

STOCKHOLM

Vill du ha en mer flexibel vardag där du själv påverkar dina arbetsvillkor? Då är vi på FLX Stockholm rätt arbetsgivare för dig!

Dela jobbet

Knowit FLX Stockholm har ett upplägg som bygger på stor flexibilitet för konsulterna att forma sina arbetsvillkor efter egna önskemål och behov. Som medarbetare väljer du själv din lön, pensionsavsättning, semesterdagar, uppdrag, kompetensutveckling och mycket annat. Modellen i kombination med medarbetarnas entreprenörskap, förmågor och erfarenheter är det unika med FLX Stockholm.

Vi erbjuder en arbetsplats där du har frihet att själv styra över din tid, ersättning och utveckling utefter vad du själv prioriterar. När det gäller kompetens- och karriärutveckling har vi inga begränsningar, även det bestämmer du själv. Dina kollegor är andra seniora konsulter och din chef blir vår VD Staffan som naturligtvis hjälper till med införsäljning av nya uppdrag.

Vem är du?
Vi söker dig som är senior Utvecklare, Lösningsarkitekt, Tech Lead eller annan senior konsult. Som person är du självgående med bred erfarenhet från olika tekniker och roller. Du har ett starkt självledarskap och gillar ansvar och möjlighet att påverka. Du strävar efter att skapa lösningar av hög kvalitet samtidigt som du kan anpassa dig efter uppdraget och kundens behov. Du är van att arbeta agilt och kommunicerar väl på både svenska och engelska.

Ansökan
Välkommen med din ansökan eller hör av dig till oss för att få veta mer;
Rekryterare Ulrika Thorstrand, ulrika.thorstrand@knowit.se, 070-663 99 91
VD Staffan Nilsson, staffan.nilsson@knowit.se, 073-340 70 40

Liknande jobb