Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior fullstackutvecklare med intresse för webb och e-com

STOCKHOLM

Dela jobbet

Vi söker en fullstack utvecklare till vår webbyrå i Stockholm. Är du en nyfiken och driven utvecklare med några års erfarenhet som vill jobba inhouse tillsammans med ett tight team?

Som fullstack utvecklare är du en viktig pusselbit i våra helhetåtaganden inom webb och e-handel och är med och utvecklar våra långsiktiga partnerskap tillsammans med våra kunder. Du kommer att arbeta med funktionella anpassningar och integrationer mellan system i våra webb och e-handelsprojekt. Du tillhör våra agila och tvärfunktionella inhouse-team och samarbetar alltid nära din kund tillsammans med ditt team av projektledare, UX-designers, analytiker, testare och utvecklare. Varje projekt och lösning är unik och därför söker vi dig med bred kompetens och som trivs med att vara en kreativ problemlösare, som också gillar utmaningar, stora som små. Vi gillar att arbeta i team och hjälper varandra framåt genom en prestigelös inställning - som ett riktigt bra lag!

Vem är du? 

 • Vi tror att du har 5-10 års erfarenhet av liknande roll, gärna i rollen som konsult eller från en liknande byrå, där du arbetat i flertalet kundprojekt.
 • Du är framåtsträvande, tar ansvar för dina projekt och har ett starkt intresse för teknik, tillgänglighet och e-handel.
 • Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom några av teknikerna du skulle arbeta med: .net/C#, Javascript/Typescript och React..
 • Meriterande är det om du har erfarenhet inom Agil utvecklingsmetodik, Optimizely och Umbraco.
 • Om du också gillar, precis som vi, att starta dagen med en Standup och hämta energi tillsammans med bra och duktiga kollegor över en 14:30-fika är du varmt välkommen att söka!

  En digital fullservicebyrå med kreativ höjd och tekniskt djup
  Vi hjälper våra kunder genom att leverera specialistkompetens i hela kundresan; från strategi och koncept till design, analys, digital kommunikation, PIM- och CRM-system samt utveckling av mobila lösningar, webb och e-handel. Våra kunder är både lokala Dalabolag blandat med Stockholmsbolag och verkar brett inom olika branscher, organisationer och myndigheter. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och ser dem som en självklar del av vårt team, de uppskattar oss för vår tekniska expertis, vår bredd och vårt nära och engagerande samarbete.

  Utvecklare på Knowit Experience i Stockholm
  Det största vi har att erbjuda dig är våra fantastiska medarbetare. Vi stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden och arbetar aktivt med kompetensutveckling genom våra kompetensnätverk. Vi anordnar flera tillfällen per vecka för inspiration, och vidareutveckling. Du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss – vi värdesätter dina initiativ! Du kommer att ha varierade uppgifter samtidigt som du själv är med och styr din vardag. Knowit Experience Stockholm är ett självständigt bolag och en del av Knowit-koncernen. Du kommer få det bästa av båda världar i känslan av att vara en del att ett litet team i Stockholm, fast med stora karriärmöjligheter och närmare 4 000 kollegor att inspireras av.

  Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kommer vi överens om. Vi ser fram emot att läsa din ansökan och att kanske ses över en kopp kaffe eller i ett digitalt möte.

Liknande jobb