Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MOBILE

Senior mobilutvecklare

MALMÖ

Dela jobbet

Knowit Sharp i Malmö letar efter vår nästa mobilutvecklare! Vill du, tillsammans med oss, skapa nästa generations appar? Hos oss får du möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor leverera riktigt spännande lösningar till våra kunder. Är du vår nästa kollega?

Om rollen och dig
Vi letar efter en gediget erfaren mobilutvecklare som vill vara delaktig i såväl spännande arbetsuppgifter och vara delaktig i införsäljning mot kund. Det innebär att du bland annat kommer att få möjlighet att jobba med att räkna på projekt, göra tidsuppskattningar och vara det tekniska ankaret i diskussioner mer våra kunder. Givetvis kommer du även få vara med och vara bollplank internt till andra duktiga kollegor inom området.

Vi ser gärna att du har en lång erfarenhet av mobilutveckling och vana av att jobba kundnära. Vi jobbar med fokus på både Android och iOS. Vi misstänker att ditt hjärta kanske klappar hårdare för en av inriktningarna, men har du erfarenhet av båda är det ett stort plus.

För att trivas i rollen har du erfarenhet av antingen Android-utveckling (Kotlin, Java, Android Studio och Compose) och/eller iOS-utveckling (Swift och SwiftUI). Har du dessutom erfarenhet av att jobba med t.ex. AWS, Azure eller Google Cloud ser vi det som starkt meriterande.

Vi värdesätter att du har en bred teknisk bakgrund, så om du har erfarenhet av att jobba med t.ex. AWS, Azure eller Google Cloud är detta starkt meriterande. Våra kunder och kollegor pratar både svenska och engelska, vilket även innebär att det är ett krav att du behärskar båda språken.

Vi tror att du gillar att jobba kreativt, utveckla lösningar tillsammans med dina kollegor och sträva efter att skriva ännu bättre kod än du gjorde igår.

Om oss
Vi på Knowit Sharp är ett specialistbolag med 50 anställda som levererar tjänster inom Datalytics, Cloud Services och mobila applikationer. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar där vi levererar fullskaliga digitala projekt, förvaltning och vidareutveckling. Våra uppdrag sker i många olika former, allt från inhouse-projekt från vårt kontor till att sitta ute hos våra kunder i specialistuppdrag. Här får du alltså möjligheten att jobba nära inte bara andra mobilutvecklare, utan även cloudarkitekter, data engineers och cloudstrateger. Vi tror på samarbete och gemenskap för att utveckla både oss, våra medarbetare och bolaget framåt.

Möt en av våra kollegor, Niklas Lindvall, som beskriver varför han trivs på Knowit Sharp såhär:

”Jag gillar känslan av att jobba på ett litet företag finns, fast jag faktiskt jobbar på ett stort företag. På Knowit känns chefer eller kollegor aldrig som främlingar. I en app kan din användare vara vem som helst, du kan inte förutsätta så mycket om dem. Det gör att bra design och användarvänlighet naturligt blir ett väldigt stort fokus, samtidigt som mobilutveckling också är tekniskt utmanande”

Hos oss har du alltid en kollega inom samma domän som dig själv att ställa frågor till och bolla nya idéer med!

Vad du kan förvänta dig
Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid. Vi sitter på tre våningar i nyrenoverade lokaler på Stortorget med en fantastisk takterass med utsikt över hela staden och sundet.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Ansökan
Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Elin Zahlander (rekryterare) 073 656 35 75.

Just nu är det semestertider i rekryteringsteamet, vilket innebär att det kan dröja lite längre än vanligt innan du får återkoppling på din ansökan. Givetvis går det jättebra att skicka in din ansökan ändå, vi gör vårt bästa för att du ska få svar så snart som möjligt. Glad sommar!

Liknande jobb