Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

MOBILE

Android application and framework developer

MALMÖ

Dela jobbet

På Knowit Experience levererar vi riktigt häftiga lösningar inom web och mobilapplikationer. Letar du efter nästa äventyr tillsammans med riktigt härliga kollegor? Har du tidigare erfarenhet inom Android? Välkommen hem till Knowit.

Vi levererar digitala lösningar som gör skillnad för både kunder och deras slutanvändare. På Knowit Experience i Malmö har vi ett team som är specialiserade på mobila lösningar inom både Android och iOS. Nu är det dags för oss att utöka teamet med utvecklare som bemästrar Android på både applikation- och systemnivå!

Om rollen 
Som konsult på Knowit Experience kommer du få möjligheten att jobba med olika kunder och projekt. Med andra ord, möjligheten att testa olika jobb utan att egentligen behöva byta jobb. Bra, eller hur? Men det som kommer vara genomgående för dig är att du kommer jobba med att utveckla mjukvara på Android plattformen i både applikation- och systemnivå. Och givetvis kommer du få jobba med engagerande och riktigt duktiga kollegor.

Om dig 
Vi letar efter dig som kan programmera och felsöka i Kotlin/Java/C/C++ och som verkligen gillar att jobba från applikationslagret ner till Android Platform/Android framework. Vi ser även gärna att du har kunskap inom Linux miljöer och Git/Gerrit/Jenkins.

För att trivas i rollen tror vi att du har jobbat med utveckling de senaste fem åren, varav två år inom Android. Vi ser även gärna att du är en motiverande lagspelare, som gillar att jobba nära dina kollegor och dela med dig av din kunskap. Vi lovar dig en arbetsmiljö med likasinnade kollegor, som trivs som bäst när vi gemensamt levererar riktigt coola lösningar till våra kunder.

Våra kunder pratar både svenska och engelska, vilket innebär att vi vill att du behärskar båda språken i tal och skrift.

Vad du kan förvänta dig 
Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är ett bolag som alltid strävar efter att bli bättre, och det blir vi genom att värdesätta initiativ och ge varje medarbetare chans till att växa hos oss. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid. Vi sitter på tre våningar i nyrenoverade lokaler på Stortorget med en fantastisk takterass med utsikt över hela staden och sundet.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

En digital fullservicebyrå med kreativ höjd och tekniskt djup 

På Knowit Experience i Malmö är vi ca 70 medarbetare och är en del av affärsområdet Experience. Vi är totalt 1000 experter inom digital kommunikation, webb och e-handel. Vi hjälper våra kunder genom att leverera specialistkompetens i hela kundresan; från strategi och koncept till design, analys, digital marknadsföring, PIM- och CRM-system samt utveckling av mobila lösningar, webb och e-handel.

Ansökan 
Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Mats Klippberg (konsultchef) 073 331 28 55 eller Elin Zahlander (rekryterare) 073 656 35 75.

Liknande jobb