Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Javautvecklare till härligt team

GÄVLE

Letar du efter ett flexibelt och utvecklande arbete med en bra balans mellan jobb och fritid? Det får du hos oss.

Dela jobbet

Tillsammans med våra kunder skapar vi digitala lösningar som miljontals människor använder varje dag. Vi har stor efterfrågan på vår kompetens och har därför möjlighet att ta in fler kollegor. Som konsult och Javautvecklare hos Knowit får du arbeta med den senaste tekniken i alla delar av systemutvecklingsprocessen. Konsultrollen innebär en omväxlande och utvecklande vardag tillsammans med schyssta och innovativa kollegor.

För att trivas i den här rollen ser vi gärna att du har minst 4 års professionell arbetslivserfarenhet som utvecklare. Vi tror även att du har erfarenhet av modern utveckling inom Java-stacken samt relevant examen från högskola eller universitet. För att lyckas i rollen behöver du även kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Knowit erbjuder en arbetsplats som ger stora möjligheter för våra anställda att utvecklas, både professionellt och personligt. Vårt medarbetarlöfte – ”Grow. Make a Difference. Together” - visar vilket sorts företag vi vill vara. Vi uppmuntrar innovation och personligt engagemang där varje medarbetare har ett stort inflytande.


Ansök redan idag!
Kontakta Felicia Oor, ansvarig rekryterare, om du vill veta mer om Knowit och rollen vi kan erbjuda dig. Felicia.oor@knowit.se.
 

Här hittar du mer information om oss, vad vi gör och vad vi har hjälpt några av våra kunder med 

Knowit är ett innovativt it-konsultbolag med 4 100 anställda fördelat på sex länder. Vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från fyra affärsområden; Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är vår förmåga att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt IT som skiljer oss från andra konsultbolag.

 

Liknande jobb