Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Javautvecklare sökes till spännande uppdrag i Luleå!

LULEÅ

Gör skillnad med kod! Vi erbjuder intressanta uppdrag och våra kunder väntar på din expertis! Bli en del av vårt team och arbeta med ny teknik i projekt som utmanar och inspirerar.

Dela jobbet

Är du en skicklig Java-utvecklare som är redo att ta nästa steg i din karriär? Vi söker efter erfarna systemutvecklare som är passionerade för att leverera kvalitet och innovation. Hos oss får du möjligheten att arbeta med mångsidiga projekt och ta del av en stimulerande arbetsmiljö där din expertis uppskattas. Vårt kontor växer och vi behöver fler konsulter till våra spännande uppdrag!

Vi söker dig med några års erfarenhet av systemutveckling inom Java. Du är positiv, nyfiken på ny teknik och trivs med att samarbeta med likasinnade. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning, alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet. Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Om kontoret i Luleå

Vårt kontor är en plats där våra konsulter ska trivas, arbeta och har roligt så klart! Här hittar du skickliga och drivande konsulter inom digitalisering. Våra konsulter jobbar agilt och leveranserna sker både från vårt kontor samt hos våra kunder. Områden vi jobbar inom är systemutveckling, projektledning, förvaltning, automatisering, test och kravhantering.

Kul att veta om vårt kontor:

  • Vi är runt 25 kollegor som arbetar tillsammans i lokalerna. Majoriteten är Javautvecklare, vi har otroligt duktiga seniora konsulter som gör att vi sticker ut från våra konkurrenter!
  • Första torsdagen i varje månad har vi ”konTorsdag”, då jobbar konsulterna som har möjlighet från vårt kontor. Det serveras en god frukost och en gemensam lunch. För de som vill så övergår arbetsdagen i en AfterWork.
  • Från vårt kontor kan vi nyttja vår fina takterrass på soliga dagar med utsikt över Norra Hamnen. Kontorets placering ligger ovanför ett stort fantastiskt gym vilket är väldigt uppskattat av konsulterna som lätt kan smita in ett pass på lunchen.
  • Det allra bästa med vårt kontor och medarbetare är stämningen. Hela gänget trivs med varandra och har roligt ihop, nya som gamla medarbetare.

Ansök redan idag! Skriv några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit.

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare: Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb