Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Embedded Software Developer

TROLLHÄTTAN

Som utvecklare hos oss på Knowit Swedspot förvandlar du idéer och krav till körbar mjukvara, tillsammans skapar vi säkra lösningar för framtidens infotainment och självkörande fordonssystem.

Dela jobbet

Embedded Software Developer

Knowit Swedspot är ett mjukvaruföretag som framtidssäkrar fordonsbranschen. Vi ser till att utvecklingen av kommande generationers fordon lever upp till de omställningskrav som ställs på branschen. Tillsammans bygger vi mjukvara som på ett innovativt, hållbart och säkert sätt utvecklar våra kunders verksamhet och stärker deras erbjudande. Nu vill vi utöka våra team och söker dig som har erfarenhet av inbyggd mjukvaruutveckling.

Som Mjukvaruutvecklare på Knowit Swedspot kommer du främst arbeta med att utveckla och implementera högkvalitativ mjukvara för instrumentkluster och infotainmentsystem. Du kommer bli en del i ett tekniskt kunnigt team och tillsammans utgör ni en mycket central funktion i kundens utvecklingsarbete.

Hos Knowit Swedspot har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Förutom att du dagligen kommer omge dig med kompetenta kollegor är projekten vi åtar oss också i teknisk framkant. Det unika med vårt affärsupplägg är att vi kombinerar kunduppdrag med egen produktutveckling. Detta skapar en dynamisk atmosfär mellan våra team som i många projekt kompletterar varandra och arbetar tillsammans.

Vi tror att du som söker har

  • Betydande erfarenhet av mjukvaruutveckling, särskilt inom C++ och C
  • En utbildning inom datateknik eller motsvarande
  • Stark problemlösningsförmåga och uppmärksamhet på detaljer
  • Ambitioner och driv att leverera högkvalitativ kod

Tjänsten är placerad i Trollhättan och kommer utgå från vårt kontor på Österlånggatan 55.

Mer om oss

Knowit Swedspot är det lilla innovativa mjukvarubolaget som sedan 2012 har designat och utvecklat mjukvara till en mängd olika branscher. Vi är specialister på att utveckla smarta mobilitetslösningar av hög teknisk kvalité och kan erbjuda våra kunder ett brett spann av kompetenser inom projektens behov. Som en del av Knowit AB är vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Totalt har Knowit över 4000 medarbetare som med olika, unika kompetenser kombinerar strategisk förmåga med passion för teknik för att skapa kreativa lösningar och långsiktigt värde till våra kunder.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Frågor om tjänsten hanteras av Niclas Lindmark (niclas.lindmark@knowit.se)

Liknande jobb