Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Cybersäkerhetsspecialist till Knowit Swedspot

JÖNKÖPING

Som Cybersäkerhetsspecialist hos oss på Knowit Swedspot utgör du navet i vårt cybersäkerhetsarbete, tillsammans skapar vi säkra lösningar för framtidens infotainment och självkörande fordonssystem!

Dela jobbet

På Knowit Swedspot utvecklar vi, säljer och integrerar avancerade kommunikationslösningar huvudsakligen till fordonsindustrin. Vi är idag ett 60-tal medarbetare som tillsammans levererar ett antal produkter och integrationsprojekt fokuserade kring Bluetooth och V2X teknologi. Våra produkter sitter runt 60 miljoner fordon världen runt. Vill du bli en del av oss?

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att cybersäkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns. Precis som oss vill du skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga och där säkerhet i artificiell intelligens, självkörande fordon och samhällskritisk IT-infrastruktur är en naturlig del i vår vardag. Du är varm och prestigelös och gillar att samarbeta med andra såväl som att själv vara drivande och ta ansvar för resultat. Vi tror att du är trygg i att motivera och inspirera både dina kollegor och kunder.

Din erfarenhet?

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet från att jobbat inom cybersäkerhet, helst inom en produktutvecklande eller konsultande organisation. Du har även en god förståelse för hur teknik tillsammans med strategi, arkitektur och ledningssystem hjälper våra kunder att leverera säkra produkter och tjänster. Du har en bakgrund som specialist eller utvecklingsingenjör inom arkitektur/mjukvara och du gillar att göra skillnad hos våra kunder. Är du väl insatt i ISO 21434/ISO 26262 regelverket och/eller Automotive SPICE for Cybersecurity är det ett plus – men allra viktigast är att du brinner för cybersäkerhet!

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att vara Knowit Swedspots Cybersäkerhetsspecialist, du, tillsammans med Knowits övriga experter, leder utformning, implementation och uppföljning av våra ledningssystem. Utför säkerhetsanalyser, penetrationstester och utgör bollplank för våra utvecklingsteam när det kommer till säker mjukvaruutveckling.

Du är en person som dina kollegor och partners vänder sig till med frågor, och du tar en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat.

För oss är din möjlighet att utvecklas och må bra viktigt. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, rolig och spännande vardag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

För denna tjänst kommer bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Fredrik Rydén fredrik.ryden@knowit.se 070-5315733

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från fyra affärsområden, Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i framförallt de nordiska länderna.


Liknande jobb