För dig som är managementkonsult

Starta din karriär på Knowit.

Årets deltagare i ICP

En bra grund i din karriär

Insight Consulting Program (ICP) är en accelerator som ger dig de bästa förutsättningarna att börja din resa inom management. Du utökar verktygslådan, lär känna rollen som konsult och skapar ett nätverk i organisationen. Det här är programmet som får dig att landa både bra och snabbare i dina nya uppdrag.

ICP är för managementkonsulter som arbetar på Knowit och det erbjuds dig som är junior, vilket innebär att deltagarna i programmet ofta är antingen nyexaminerade eller har jobbat i upp till tre år. Programmet finns i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö och Oslo.

Tidigare deltagare i programmet

Kompetensutveckling och nätverk

Utvecklingsprogrammet pågår under cirka sex månader med en veckas gemensam uppstart på hösten. Under programmet lär du dig mer om projektutförande, samarbete, problemlösning, dataanalys, presentationer, kommunikation och försäljning, bland annat. Vi varvar teori med övningar och uppföljning för att se till att du omsätter kunskapen i praktiken, efter uppstarten kombineras digitala och fysiska träffar.

För att ge utrymme till gemensam reflektion och nätverkande genomför vi också sociala aktivteter under programtiden. Du erbjuds också en inblick i vad övriga deltagare arbetar i för projekt, allt detta samtidigt som du arbetar i din nya roll som managementkonsult. Du kan alltså direkt tillämpa dina nya färdigheter.

– I och med att ICP syftar till att utveckla och stötta Knowit Insights nyutexaminerade, anställda managementkonsulter befinner sig flera av deltagarna i en liknande situation i sina karriärer. Programmet blir därför ett nätverk och en arena för oss där vi kan lära oss av varandras idéer och tidigare erfarenheter.

Mårten, tidigare deltagare i ICP

En del av anställningen för dig som är junior eller nyexaminerad

Är du nyutexaminerad från universitet eller högskola och nyanställd managementkonsult på Knowit erbjuds du att inleda din konsultkarriär hos oss med det här utvecklingsprogrammet. Tillsammans med din närmsta chef kommer ni överens om när i tiden det skulle passa dig att delta i programmet.

Till toppen