Karriär

Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation

Välkommen till oss på Knowit

Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a difference. Together – ska visa vilken sorts företag vi vill vara.

Grow  Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus.

Create a difference  Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle.

Together  Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.

Sök jobb hos oss på Knowit

Knowit som arbetsgivare

I Universums Företagsbarometer placerar sig Knowit bland de topp tio populäraste arbetsgivarna bland nordiska IT-studenter.

- Knowit är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser, som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som personligt, säger Knowits koncernchef Per Wallentin.

Knowit får högt betyg som arbetsplats bland befintliga medarbetare, och även när det gäller att rekommendera Knowit som arbetsplats.

Välkommen till oss på Knowit!

Ny som konsult?

Vi erbjuder flera traineeprogram för dig som vill börja inom konsultbranschen. Är du i slutet av din utbildning och intresserad av att göra examensarbete eller praktik finns möjlighet att ansluta dig till någon av de samarbeten som vi har med universitet och högskolor.  

Till toppen