Agila team

Snabbhet och effektivitet har aldrig varit så avgörande för ett företags framgång som idag. Därför använder sig många organisationer av agila team för att hålla sig i framkant och fortsätta vara relevanta för sin målgrupp.

Test Services

Knowits Test Services ger dig som kund fördelen att ta del av våra samlade tillgångar och expertkompetens inom test som en tjänst. Vi erbjuder dig en möjlighet att få en testorganisation utan omfattande investeringar och startkostnader såsom rekrytering, kompetensutveckling samt process- och verktygsutveckling.

Application Management (AM)

Knowit erbjuder Application Management (AM) för alla faser i en applikations livscykel. Vi kan vara er partner för strategisk rådgivning, innovation, utveckling och testning för att skapa digitala lösningar som tar ditt företag till nästa nivå.

blueGO

Knowits applikationsramverk för Bluetooth©, mjukvaran blueGO, har funktionaliteten som krävs i Bluetooth-system för både telematikprodukter såväl som för konsumentanpassade och medicintekniska enheter. Knowit blueGO är designat för att minska risken, reducera utvecklingskostnader och korta ledtider för att få ut produkter på marknaden – 80 procent av applikationsutvecklingsarbetet är redan gjort.

Inbyggda system

Digitaliseringen av samhället har accelererat, idag finns inbyggda system i allt från hemelektronik till stor infrastruktur. Med fokus på en hållbar framtid, i kombination med smarta inbyggda lösningar, kan vi generera mer värde för er verksamhet och era kunder.

Vill du veta mer?
Kit Gullbrandson
Sverigechef Connectivity
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen